DSC_0320

Vandaag mijn allereerste post over een prachtig merk wat simpelweg nog niet eerder aan de orde is geweest. Make-up Studio is uitgekomen met een aantal nieuwe, vrolijke en krachtige nagellak collecties voor aankomende zomer. Afgelopen week kreeg ik een aantal versies opgestuurd dus vandaag de hoogste tijd voor een review!

Make-up studio Elisejoanne.nl

Zoals je op het bovenstaande foto kan zien zijn er drie zeer verschillende Limited Edition collecties uitgekomen. De collectie Club Tropicana bevat zes kleuren, is lekker vrolijk, zomers, fel en ik krijg spontaan zin om op safari te gaan. De collectie Power Flower bevat 5 verschillende roze en groen tinten om de komende Floral Fashion tijdperk in te luiden. Als laatste de Seaside collectie met vier verschillende kleuren blauw en koraal; perfect voor een dagje strand.

Uit de collectie Club Tropicana review ik vandaag drie lakjes genaamd:

♥M14 Bloody Mary
♥M6 Purple Haze
♥126 Blue Lagoon

Uit de collectie Seaside review ik vandaag één lakje genaamd:

♥124 St. Barth

DSC_0300

DSC_0303

DSC_0323

De nagellak van Make-up Studio komen in stevige bijna vierkante potjes met subtiele bedrukking van het merk. Ze worden geleverd in kartonnen doosjes voor extra bescherming. Het kwastje is dun, gemaakt om heel precies te kunnen werken. De substantie van de nagellak bij elke kleurtje is hetzelfde; prettig, dekkend en veel minder romig dan vele andere lakjes. Dat laatste vind ik een prettige bijkomstigheid omdat het de kleur en de glans beter uit doet laten komen. Zo kan je ook in precisie de kleurtjes aanbrengen. Het zijn mooie, chique en elegante potjes nagellak.

♥M14 Bloody Mary

DSC_0325

DSC_0433

DSC_0441

Deze prachtige frambozenrode kleur dekt perfect met twee hele dunne laagjes. Vrolijk, zomers en vrouwelijk; precies zoals ik het ‘t liefste zie!

♥M6 Purple Haze

DSC_0327

DSC_0483

DSC_0492

Purple Haze is niet zo paars te noemen als dat de naam zou laten denken. Eerder een mooie Bourgondy Haze, want de kleur lijkt namelijk behoolijk bordeaux. Dit verschilt wel door de lichtinval. De dekking is niet helemaal 100% bij twee laagjes maar dat is in het ‘echt’ veel minder goed te zien dan op de foto. Het is een krachtige zakenvrouwen kleur!

♥126 Blue Lagoon

DSC_0328

DSC_0501

DSC_0514

Blue Lagoon is een hele bijzondere metallic blauwe kleur, met meerdere dimensies. Als het licht veranderd, verandert namelijk ook de kleur. Het ene moment lijkt het helder blauw, het andere moment zeegroen. Bij een lagune is het natuurlijk niet anders dus het is een heerlijk toepasselijke naam. Ik vind het een bijzondere lak die, terwijl ik typ, mij heerlijk fel aan zit te staren. Ik moest er in eerste instantie aan wennen, ik draag nooit zulke kleuren maar ik ben er wel enorm gefascineerd door. Met twee laagjes dekt hij goed.

♥124 St. Barth

DSC_0330

DSC_0447

DSC_0468

Deze St. Barth is een babyblauw lakje met een klein beetje mintgroen erin verwerkt. Helaas komt dat op de foto minder goed over. Het is een hele leuke zomerse kleur maar de dekking is niet geweldig en hij bevordert ook niet geheel bij meerdere laagjes. Hij lakt een beetje bobbelig en oneffen helaas.

DSC_0305

DSC_0307

Ik vind de kleuren die uit zijn gekomen binnen alle drie de nieuwste Make-up Studio collecties enorm mooi en deze collecties spreken mij allemaal erg aan. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat het een ‘voor ieder wat wils’ gebeuren is geworden. De kleuren die ik vandaag reviewde vind ik allemaal pareltjes alleen dekt de babyblauwe versie uit de Seaside collectie minder dan de exemplaren uit de Club Tropicana. Alle drie de collecties zijn wel Limited Edition dus denk niet te lang na alvorens aan te schaffen. Alle lakjes zijn inmiddels al wel verkrijgbaar dus je hoeft niet meer te wachten. Ik ben in ieder geval positief verrast door mijn allereerste nagellakjes van dit merk! Met en goede topcoat blijven de lakjes enkele dagen goed zitten.

De Make-up Studio Nail Polish kost €12,90 per stuk, bevatten 12 ml en zijn te koop in de Make-up Studio winkels. Mijn dichtstbijzijnde filiaal zit in Amersfoort.

Liefs,

Elise Joanne

De producten uit deze review zijn mij opgestuurd door een bedrijf en/of merk.