DSC 0320 - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

Vandaag mijn allereerste post over een prachtig merk wat simpelweg nog niet eerder aan de orde is geweest. Make-up Studio is uitgekomen met een aantal nieuwe, vrolijke en krachtige nagellak collecties voor aankomende zomer. Afgelopen week kreeg ik een aantal versies opgestuurd dus vandaag de hoogste tijd voor een review!

Make up studio Elisejoanne.nl  - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

Zoals je op het bovenstaande foto kan zien zijn er drie zeer verschillende Limited Edition collecties uitgekomen. De collectie Club Tropicana bevat zes kleuren, is lekker vrolijk, zomers, fel en ik krijg spontaan zin om op safari te gaan. De collectie Power Flower bevat 5 verschillende roze en groen tinten om de komende Floral Fashion tijdperk in te luiden. Als laatste de Seaside collectie met vier verschillende kleuren blauw en koraal; perfect voor een dagje strand.

Uit de collectie Club Tropicana review ik vandaag drie lakjes genaamd:

♥M14 Bloody Mary
♥M6 Purple Haze
♥126 Blue Lagoon

Uit de collectie Seaside review ik vandaag één lakje genaamd:

♥124 St. Barth

DSC 0300 - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

DSC 0303 - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

DSC 0323 - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

De nagellak van Make-up Studio komen in stevige bijna vierkante potjes met subtiele bedrukking van het merk. Ze worden geleverd in kartonnen doosjes voor extra bescherming. Het kwastje is dun, gemaakt om heel precies te kunnen werken. De substantie van de nagellak bij elke kleurtje is hetzelfde; prettig, dekkend en veel minder romig dan vele andere lakjes. Dat laatste vind ik een prettige bijkomstigheid omdat het de kleur en de glans beter uit doet laten komen. Zo kan je ook in precisie de kleurtjes aanbrengen. Het zijn mooie, chique en elegante potjes nagellak.

♥M14 Bloody Mary

DSC 0325 - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

DSC 0433 - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

DSC 0441 - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

Deze prachtige frambozenrode kleur dekt perfect met twee hele dunne laagjes. Vrolijk, zomers en vrouwelijk; precies zoals ik het ‘t liefste zie!

♥M6 Purple Haze

DSC 0327 - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

DSC 0483 - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

DSC 0492 - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

Purple Haze is niet zo paars te noemen als dat de naam zou laten denken. Eerder een mooie Bourgondy Haze, want de kleur lijkt namelijk behoolijk bordeaux. Dit verschilt wel door de lichtinval. De dekking is niet helemaal 100% bij twee laagjes maar dat is in het ‘echt’ veel minder goed te zien dan op de foto. Het is een krachtige zakenvrouwen kleur!

♥126 Blue Lagoon

DSC 0328 - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

DSC 0501 - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

DSC 0514 - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

Blue Lagoon is een hele bijzondere metallic blauwe kleur, met meerdere dimensies. Als het licht veranderd, verandert namelijk ook de kleur. Het ene moment lijkt het helder blauw, het andere moment zeegroen. Bij een lagune is het natuurlijk niet anders dus het is een heerlijk toepasselijke naam. Ik vind het een bijzondere lak die, terwijl ik typ, mij heerlijk fel aan zit te staren. Ik moest er in eerste instantie aan wennen, ik draag nooit zulke kleuren maar ik ben er wel enorm gefascineerd door. Met twee laagjes dekt hij goed.

♥124 St. Barth

DSC 0330 - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

DSC 0447 - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

DSC 04681 - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

Deze St. Barth is een babyblauw lakje met een klein beetje mintgroen erin verwerkt. Helaas komt dat op de foto minder goed over. Het is een hele leuke zomerse kleur maar de dekking is niet geweldig en hij bevordert ook niet geheel bij meerdere laagjes. Hij lakt een beetje bobbelig en oneffen helaas.

DSC 0305 - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

DSC 0307 - Nieuwe Make-up Studio Nail Polish Collecties (Swatches)

Ik vind de kleuren die uit zijn gekomen binnen alle drie de nieuwste Make-up Studio collecties enorm mooi en deze collecties spreken mij allemaal erg aan. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat het een ‘voor ieder wat wils’ gebeuren is geworden. De kleuren die ik vandaag reviewde vind ik allemaal pareltjes alleen dekt de babyblauwe versie uit de Seaside collectie minder dan de exemplaren uit de Club Tropicana. Alle drie de collecties zijn wel Limited Edition dus denk niet te lang na alvorens aan te schaffen. Alle lakjes zijn inmiddels al wel verkrijgbaar dus je hoeft niet meer te wachten. Ik ben in ieder geval positief verrast door mijn allereerste nagellakjes van dit merk! Met en goede topcoat blijven de lakjes enkele dagen goed zitten.

De Make-up Studio Nail Polish kost €12,90 per stuk, bevatten 12 ml en zijn te koop in de Make-up Studio winkels. Mijn dichtstbijzijnde filiaal zit in Amersfoort.

Liefs,

Elise Joanne

De producten uit deze review zijn mij opgestuurd door een bedrijf en/of merk.