DSC 0053 - Nieuwe Kiko Herfst Nagellak 4 x Swatches & Review

Afgelopen week was ik in Amsterdam voor een afspraak. Nu er een Kiko winkel zit op het Centraal Station Amsterdam, én ik nog 10 minuten had voordat mijn trein vertrok, liep ik de winkel in én uit met wat spulletjes. De eerste producten die ik laat zien vandaag zijn vier nagellakjes die ik ontzettend mooi vind en prachtige kleuren voor de herfst. Dit zijn eigenlijk een beetje de tinten die ik o.a. graag draag. Kijk je mee naar de swatches?

DSC 0070 - Nieuwe Kiko Herfst Nagellak 4 x Swatches & Review

DSC 0061 - Nieuwe Kiko Herfst Nagellak 4 x Swatches & Review

DSC 0075 - Nieuwe Kiko Herfst Nagellak 4 x Swatches & Review

Ik ben dól op grijze, bruine, groene en paarse tinten in de herfst en ik zag deze vier kleuren naast elkaar in het schap staan en was meteen verkocht! Drie prachtige bordeaux/paarse tinten die echt verschillend ogen op de nagels, en een simpele maar weergaloze taupe kleur.

Ik vind de potjes mooi, een soort zusje van Essie. Het kwastjes vind ik erg prettig; lang en slank. Ik ben bekend met de kwaliteit van Kiko en dit is geweldig te noemen! Zeker voor de absurd lage prijs die je betaald.

Alleen jammer van die saaie nummers..

De vier kleuren die ik review:

♥ Kiko Nail Lacquer #226
♥ Kiko Nail Lacquer #243
♥ Kiko Nail Lacquer #320
♥ Kiko Nail Lacquer #496

♥Kiko Nail Lacquer #226

DSC 0038 - Nieuwe Kiko Herfst Nagellak 4 x Swatches & Review

DSC 9988 - Nieuwe Kiko Herfst Nagellak 4 x Swatches & Review

Een prachtige en dieprode bordeaux tint die weergaloos staat bij elke vrouw, zeker in de herfst. Denk niet dat hij minder dekt; dat is echt het licht van de camera. Met twee laagjes heb je echte diva nagels!

♥Kiko Nail Lacquer #243

DSC 0039 - Nieuwe Kiko Herfst Nagellak 4 x Swatches & Review

DSC 0030 - Nieuwe Kiko Herfst Nagellak 4 x Swatches & Review

Op het eerste gezicht leek dit lakje veel op het bovenstaande zusje maar op mijn nagels is dat niet zo. Deze kleur is meer paars dan degene hierboven en dat maakt het iets vriendelijker en zachter. Mooie tint! Dekt met twee laagjes perfect.

♥Kiko Nail Lacquer #320

DSC 0042 - Nieuwe Kiko Herfst Nagellak 4 x Swatches & Review

DSC 9983 - Nieuwe Kiko Herfst Nagellak 4 x Swatches & Review

Mooie grijs is niet lelijk, grijs is fantastisch elegant! Wellicht moet het ook je kopje thee zijn, maar ik ben verliefd op dit soort grijze rakkers. Deze kleur dekt perfect met twee zeer dunne laagjes en past perfect bij het aankomend seizoen.

♥Kiko Nail Lacquer #496

DSC 0040 - Nieuwe Kiko Herfst Nagellak 4 x Swatches & Review

DSC 0009 - Nieuwe Kiko Herfst Nagellak 4 x Swatches & Review

En de derde paarse kleur als vierde in het rijtje. Deze kleur is vrolijk, meisjesachtig en aanwezig. Dekt prachtig met wederom twee dunne laagjes. Geeft net even iets meer ‘boem!’ aan je outfit.

DSC 0049 - Nieuwe Kiko Herfst Nagellak 4 x Swatches & Review

Vier nieuwe favorieten zoals je wellicht al doorhad! Deze Kiko Nail Lacquers zijn hun gewicht in goud waard; tot nu toe faalt geen enkele kleur. De dekking is bijna perfect te noemen, de kwastjes werken zalig prettig en de kleuren zijn ontzettend divers en uitgebreid; er zijn meer dan 60 kleuren beschikbaar. En lieve bezoekers, je lacht je suf, deze lakjes kosten een schijntje. De eerste donkere schoonheid en het grijze snoepje zijn gaan sowieso geregeld op mijn nagels pronken.

De Kiko Nail Lacquers zijn verkrijgbaar in één fysieke winkel in Nederland en dat is op het Centraal Station Amsterdam. Ze kosten €2,50 per stuk en bevatten 11 ml.

Liefs,

Elise Joanne