DSC 0250 - Nieuwe GOSH Stardust Nail Laquers Herfst 2014

Herfst komt er aan, in volle glorie. Terwijl ik dit artikel schrijf is het nog augustus maar het weer laat het oktober lijken. Wel handig want ik ben bezig met het schrijven over de nieuwe GOSH Stardust Nail Laquers uit de Herfst en Winter collectie 2014. GOSH nagellak gebruik ik met veel plezier vanwege de mooie finish die in de lakjes zitten. Dan bedoel ik wel de speciale lakjes waar deze collectie ook van is, ‘Stardust’. Kijk je mee naar mijn review?

DSC 0262 - Nieuwe GOSH Stardust Nail Laquers Herfst 2014

DSC 0257 - Nieuwe GOSH Stardust Nail Laquers Herfst 2014

DSC 02652 - Nieuwe GOSH Stardust Nail Laquers Herfst 2014

Er zijn drie nieuwe kleurtjes die aan de collectie worden toegevoegd, vast en niet als Limited Edition. Van deze drie review ik twee verschillende kleurtjes. De derde past bij de andere twee, het is een zilvertint. Ronde en relatief drukke potjes met duidelijk taal om welke soort ‘collectie’ het gaat op de doppen.

De twee kleuren zijn:

♥GOSH Stardust Nail Laquer Stardust – Stardust #628
♥GOSH Stardust Nail Laquer Stardust – Million Stars #631

DSC 0277 - Nieuwe GOSH Stardust Nail Laquers Herfst 2014

Het zijn prettige kwastjes die in de GOSH potjes zijn verwerkt. Lange haartjes waarmee je gemakkelijk je gehele nagel kan bedekken. Het kwastje begint slank en dun en eindigt in een ronde volle vorm, erg prettig om je nagels mee te lakken.

♥GOSH Stardust Nail Laquer Stardust – Stardust #628

DSC 02032 - Nieuwe GOSH Stardust Nail Laquers Herfst 2014

Prachtig! Juist omdat het lakje niet geheel dekt geeft het een bepaalde allure. Prachtige zilveren en parelmoer glittertjes die zorgen voor een sjiek-de-friemel glans. De bovenstaande swatch bevat drie laagjes nagellak, die indien je ze dun aanbrengt, gemakkelijk drogen. Vanwege de structuur drogen ze namelijk snel en is een derde laagje ook niet zo’n groot probleem als dat ik het normaal vind. Echt een nagellak voor de herfst en vooral voor de winter, nu al een nieuwe favoriet. Let wel, dit zijn geen ‘Sand’ lakjes! Je ziet een bepaalde korrelige structuur maar het lakje is glad.

♥GOSH Stardust Nail Laquer Stardust – Million Stars #631

DSC 02044 - Nieuwe GOSH Stardust Nail Laquers Herfst 2014

Deze kleur doet haar naam oprecht eer aan met haar donkerblauw kleur voor sterretjes. Een prachtige basis met grijze, blauwe en witte glittertjes die zorgen voor een nachtelijk beeld. Met twee dunne laagjes zijn je nagels klaar om te gaan. Ook deze kleur droogt snel vanwege de structuur maar ook hier dien je te realiseren dat het een glad lakje is. Weergaloos mooi!

DSC 02691 - Nieuwe GOSH Stardust Nail Laquers Herfst 2014

Ik ben zeer tevreden over de nieuwe GOSH Stardust Nail Laquers voor de aankomende seizoenen. De licht doorschijnende parelmoer is inderdaad een echte ‘Stardust’ en staat prachtig, dekt relatief goed en droogt heerlijk snel op. De nachtelijke sterrenhemel is een nagellak met dimensie en karakter, behalve een mooie basiskleur krijg je verschillende glitters en glans die goed samenhang vertonen. Ondanks alle poespas vind ik het elegante dingetjes die chique staan. Ze blijven enkele dagen goed zitten en omdat het structuurloos is, kan je prima een topcoat dragen. Dit kan normaal met structuurlakjes niet, dan verpest je simpelweg die structuur. Hele acceptabele prijsjes voor zulke leuke lakjes, de bereikbaarheid is dan wel weer een minpunt. Niet iedere Kruidvat heeft meer een GOSH schap en hoewel vele hebben aangegeven dit ook niet te missen zijn de nagellakjes toch echt de moeite waard.

De GOSH Stardust Nail Laquers zij bij enkele Kruidvat vestigingen met een GOSH schap verkrijgbaar. Ze zijn al verkrijgbaar en maken deel uit van de vaste collectie voor de Herfst en Winter. Ze kosten €7,29 per stuk en bevatten 8 ml.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.