DSC 02115 - Nieuwe Catrice Ultimate Nail Laquers Najaar '14

Dat Catrice haar collectie heeft aangepast weten wij natuurlijk allemaal al lang. Vele hebben al de nieuwste spulletjes in huis, net ik zoals je kon zien in de shoplog. Er zitten enkele prachtige items tussen die zeker het reviewen waard zijn. Vaak review ik niet de nieuwste aanwinsten in de standaard Nail Laquers collectie van Catrice, wij weten nu onderhand allemaal wel welke kwaliteit wij kunnen verwachten. Maar de drie nieuwste kleuren zijn zo ontzettend gelegen in mijn ‘straatje’ dat het lijkt alsof Catrice deze kleuren speciaal voor mij heeft gemaakt. Of voor het najaar, om het even. Kijk je mee?

DSC 01951 - Nieuwe Catrice Ultimate Nail Laquers Najaar '14

DSC 02002 - Nieuwe Catrice Ultimate Nail Laquers Najaar '14

Deze drie nieuwe kleuren komen in dezelfde potjes als wij gewend zijn; ronde doorzichtige flesjes met een dikke zwarte dop. Er zijn onderhand tientallen kleuren verkrijgbaar in de Catrice Nail Laquers Collectie, waarvan ik er zeker de helft aan mijn eigen collectie heb toegevoegd. Allerlei soorten tinten, kleuren, glans en glitters zijn er verkrijgbaar dus je kan je hartje ophalen. De drie nieuwe collectie zijn heel geschikt voor de aankomende seizoenen, ze zijn zusjes in het grijze/bruine kader.

De drie kleuren, van links naar rechts zijn;

♥Out Of The Dark #60
♥Greige! The New Beige #61
♥Must Have STEELetto #62

♥Out Of The Dark #60

DSC 02201 - Nieuwe Catrice Ultimate Nail Laquers Najaar '14

DSC 0721 - Nieuwe Catrice Ultimate Nail Laquers Najaar '14

Prachtig! Donker, krachtig en toch heel sjiek en vrouwelijk vanwege de glans. Zelfs ondanks de metallic glinstering die er in zit (ik houd persoonlijk niet van metallic) vind ik het geheel ontzettend goed werken. Hij dekt met twee laagjes perfect.

♥Greige! The New Beige #61

DSC 02215 - Nieuwe Catrice Ultimate Nail Laquers Najaar '14

DSC 0712 - Nieuwe Catrice Ultimate Nail Laquers Najaar '14

Dit is een kleur die vaak door vele als ‘saai’ zal worden beschouwd. Absoluut niet door mijzelf want dit soort kleuren zijn, samen met blauwe tinten, mijn favoriete nagellak kleuren. Zeker in de herfst en winter draag ik bijna alleen maar dit soort kleuren. Ik vind het weergaloos mooi in zijn simpliciteit. Hij dekt fantastisch met twee laagjes en dat maakt hem een echt succesje.

♥Must Have STEELetto #62

DSC 02271 - Nieuwe Catrice Ultimate Nail Laquers Najaar '14

DSC 0707 - Nieuwe Catrice Ultimate Nail Laquers Najaar '14

Nagellakjes met parelmoer erdoorheen, daar moet ik vaak niks van hebben, dergelijke lakjes vind ik vaak te degelijks of zelfs te ‘saai’. Maar deze kleur is heel dynamisch met roze, parelmoer én zilveren glans, glitter en basis. Héél bijzonder kleurtje! Ook deze kleur dekt mooi met twee laagjes.

DSC 02013 - Nieuwe Catrice Ultimate Nail Laquers Najaar '14

Wauw, wat ben ik tevreden over deze nieuwe aanwinsten van Catrice in haar Ultimate Laquer collectie! Drie hele mooie kleuren die anders zijn dan vele anderen en perfect passen bij de komende seizoenen. Zoek je wat rustigs? Kies dan voor Greige! The New Beige. Wil je kracht en toch ook glamour op je nagels? Kies dan voor Out of the Dark. En als je zin hebt in iets heel bijzonders maar wel heel elegant? Dan kies je voor Must Have STEELetto. Ze dekken allemaal perfect in twee laagjes en zitten, zeker in combinatie met de nieuwe topcoat van Catrice, de Gel Look, enkele dagen goed. Bij de vierde dag is het tijd voor verandering. Catrice, ik vind je nieuwe aanwinsten zeer succescvol!

De nieuwe Catrice Ultimate Nail Laquers zijn al verkrijgbaar bij de Kruidvat met een Catrice schap. Ze bevatten elk 10 ml en kosten €2,99.

Liefs,

Elise Joanne

Wegens mijn gezondheid zal er nog niet elke dag een tweede artikel online komen. Wanneer dit wel zo is zal ik dit in de ochtend aangeven zodat jullie weten waar je aan toe bent.