DSC_9040

Na al dat baby-nieuws van gisteren werd het eventjes tijd voor heel iets anders! Afgelopen week snuffelde ik in de Kruidvat om nieuwe producten van Catrice en Essence te scoren, en ik kwam enkele leuke producten tegen. Onder andere een aantal nieuwe kleuren nagellak die ik werkelijk fantastisch vond ogen in het flesje! Ik koos voor drie vrouwelijke tinten die heerlijk staan op mijn nagels tijdens regenachtige herfstdagen. Kijk je mee?

DSC_9018

DSC_9027

DSC_9049

Er zijn wel meerdere kleuren uitgekomen van Catrice binnen de standaard Ultimate Nail Lacquer lijn, als ik het goed heb gezien zo’n stuk of 6 á 7. Ik koos voor degene die mij het meest aanspraken, ik ben zelf (ook in het reviewen van items) wat kieskeuriger geworden. Aangezien het om de nieuwste collectie van de herfst gaat wilde ik kleurtjes die daar bij passen. Toevallig zijn het ook nog eens echte typische vrouwelijke tinten, van bordeaux tot lekker pittig roze.

Oh, en het borsteltje is vernieuwd! Op de foto is er geen significant verschil dus dat heb ik weggelaten. Ik vind ze – persoonlijk – nu wat prettiger! Ze zijn iets ronder afgesneden; ik kom beter bij mijn nagelbedje.

♥Catrice Ultimate Nail Lacquer – Snow White’s Apple Bite #92

DSC_9032

DSC_8774

Een rode kleur met een twist! In de rode basislak zit een onmiskenbaar roze glittertje. Lastig vast te leggen op de foto maar goed te aanschouwen in het echt en op de foto boven de swatch. Zoet en schattig maar zeker ook ‘mooi’ genoeg om te blijven. Leuke naam ook! Dekt fantastisch met twee dunne laagjes.

♥Catrice Ultimate Nail Lacquer – It’s a Very Berry Bash #94

DSC_9035

DSC_8805

Dé kleur waar ik in de winkel meteen voor viel! Maar hoe is de dekking dan he.. Paarse/Bordeaux kleuren zijn prachtig maar dekken echt niet altijd geweldig. Deze wel, en hoe! Perfect met twee dunne laagjes. De kleur vind ik prachtig, echt iets voor de herfst.

♥Catrice Ultimate Nail Lacquer – A Wink of Pink #96

DSC_9037

DSC_8785

In het schap keek ik naar deze frivole rakker en wist niet goed wat te vinden. Geschikt voor de herfst? Tja, waarom niet! Vrolijk is hij sowieso wel. Op mijn nagels vind ik hem uiteindelijk schitterend en erg mooi, beter dan alleen in het flesje. Dekt wederom met twee hele dunne laagjes.

DSC_9057

Tja, ik ben gewoon ontzettend tevreden over deze nieuwe lakjes! Natuurlijk moet je van de kleuren houden, dat is altijd een kwestie van smaak. Het kwastje, de substantie en de dekking zijn alle drie echt geweldig, dikke pluspunten Catrice! Poeh.. Maar ik vind zelf alle drie deze kleurtjes énorm leuk en geschikt voor elk seizoen. It’s a Very Berry Bash is nu al een favoriet, dat is ook een typische herfstkleur die ik vaak zal dragen. Echte aanraders dus, deze kleuren! Zeker nu de formule gewijzigd lijkt te zijn ben ik weer even enorme Catrice fan.

De Catrice Ultimate Nail Lacquers zijn herkenbaar aan de gele plakkaat ‘nieuw’ in de schappen. De lakjes kosten €2,99 per stuk en bevatten 10 ml.

Liefs,

Elise Joanne