DSC_7098

NYC – ja, ook zo’n lekker budget merk! – introduceerde drie verschillende nieuwe nagellaklijnen. Eentje voor sneldrogende nagels, eentje voor matte nagels mét een spannende twist én eentje voor mooi glanzende nagels die wel tien dagen blijven zitten. Van die laatste collectie, de NYC Gel Gloss, review ik vandaag twee kleurtjes. Kijk je mee?

NYC Gel Gloss

Er zijn in totaal dus drie verschillende nieuwe lijnen te koop voor een mooi zomers kleurtje op je nagels. De Color Shine in a Minute (€2,49) bevat elf felle en ook zoete tinten. De Fancy Dotty (€2,49) bevat drie tinten die een matte – pastel – basis moet geven met daarin een leuk glittertje. Uit de collectie die ik vandaag review, de Gel Gloss (€2,99) kan je uit 10 verschillende kleuren kiezen. Ik review van deze tinten, de #100 Williamsburg Vintage en de #301 Harlem Figure.

Deze collectie is gemaakt om je nagels een intense glans te geven, te sprankelen in de zomerse zon én uiteindelijk zeker tien dagen te blijven zitten. Dat klinkt goed! Zeer goed voor het kleine prijsje. Maar hoe dan precies? Er komt geen warmte lamp aan te pas, geen speciale top coat zoals bij Sally Hansen, dus hoe dan wel? Dat wordt helaas niet prijsgegeven door NYC dus ik ga er van uit dat het simpelweg in de formule van de nagellak zelf zit. Alsnog is het altijd aan te raden een top coat te gebruiken, bij elke lak die je gebruikt. Dan blijft hij altijd langer zitten.

♥NYC Gel Gloss #100 Williamsburg Vintage

DSC_7106

DSC_3985

Een mooie en simpele witte kleur met een prima glansje. Hij dekt mer twee laagjes énorm goed voor een witte lak, zeker een pluspunt. Geen oogverblindende glans zoals belooft, maar dat maakt hem alleen maar mooier. Handig als basis voor een spannende top coat of gewoon zoals hij is.

♥NYC Gel Gloss #301 Harlem Figure

DSC_7104

DSC_4000

Een mooi zoet en zacht lakje! Romantisch roze met een kleine perzik-ondertoon. Lieflijk, meisjesachtig en lekker zomers! Dekt fantastisch met twee dunne laagjes en glanst als nooit tevoren.

DSC_7117

Leuke leuke lakjes van NYC! Je krijgt leuke kleurtjes met een mooie glans. Ze dekken énorm goed met twee dunne laagjes en lakken erg prettig met het lange kwastje die bol is afgeknipt. Zo kan je goed bij je nagelbed zonder te smeren. Hoe lang blijft de nagellak zitten? Bij iedereen is dat anders. Dat is een dooddoener, dat weet ik. Maar belangrijk om te zeggen! Zijn je eigen nagels sterk? Dan kunnen ze zeker een halve week langer blijven zitten dan bij mij; ik heb namelijk geen hele sterke nagels. Vooralsnog kan ik drie goede dagen doen met deze nagellak zonder een chip, Dan gebruik ik wél een Top Coat. Voor mijn doen is drie volledige dagen een heel goed resultaat maar dat komt dus bij langer na niet bij de tien zoals gesteld door NYC. Ach, als de afgelopen twee jaar bloggen mij iets heel geleerd is het wel dat je wat merken zeggen altijd met een korreltje zou moet nemen. Maar, nogmaals, indien jij betere nagels hebt dan kan het zo een week goed blijven ‘plakken’.

De NYC Gel Gloss Nail Polish bevatten elk 9,7 ml en kosten €2,99 per stuk. NYC is te koop bij de Kruidvat.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.