DSC 02363 - Mintgroen? Loving it! 5 x Mintgroene Swatches!

In de zomertijd heb ik graag een prachtig mintgroen lakje op mijn nagels, en naar aanleiding van vele reacties geloof ik dat bij jullie dit ook een graag geziene kleur is! Juist in dit seizoen staat zo’n kleur fantastisch op je nagels, lekker fris en het knalt van je nagels af. Leuk pluspunt; zulke kleuren doen je handen bruiner laten lijken! Ik heb vijf verschillende mintgroene exemplaren opgesnorreld en review ze graag. Allemaal net even iets anders én allemaal van een ander budget. Kijk je mee?

DSC 02432 - Mintgroen? Loving it! 5 x Mintgroene Swatches!

DSC 02471 - Mintgroen? Loving it! 5 x Mintgroene Swatches!

De vijf kleuren van vandaag betreffen de volgende merken:

♥MUA Pistachio Ice Cream
♥Hema #441 
♥E.L.F Mint Cream 
♥Essie Mint Candy Apple
♥O.P.I Green Grape

 ♥MUA Pistachio Ice Cream 5 ml €2,49

DSC 02511 - Mintgroen? Loving it! 5 x Mintgroene Swatches!

DSC 0280 - Mintgroen? Loving it! 5 x Mintgroene Swatches!

Wellicht de meest perfect mintgroene kleur die je kan krijgen deze versie van MUA! Daarnaast ook nog een mini prijsje, ook wel zo fijn. De dekking? Niet zo fantastisch helaas. Het bovenstaande resultaat behaalde ik na 4 (!) laagjes, een beetje te veel voor mijn smaak. Maar wel weergaloos mooi.

 ♥Hema #441 11 ml €2,99

DSC 02501 - Mintgroen? Loving it! 5 x Mintgroene Swatches!

DSC 02581 - Mintgroen? Loving it! 5 x Mintgroene Swatches!

Oooh.. Hema toch! Jullie hebben een klein winaartje aan jullie handen hier. Een prachtige mintgroene kleur zonder gedoe of gedonder. Heel licht en fris, zelfs bijna pastelachtig. De prijs is dikke prima en de dekking ook; 3 dunne laagjes. Maar Hema, verzin eens namen voor je producten!

♥E.L.F Mint Cream 10 ml €2,00 (in prijs verlaagd!)

DSC 0252 - Mintgroen? Loving it! 5 x Mintgroene Swatches!

DSC 02862 - Mintgroen? Loving it! 5 x Mintgroene Swatches!

Dit is een wat ‘donkere’ mintgroene kleur en valt daarmee ook beter op. De kleur vind ik werkelijk fantastisch, de prijs ook maar de dekking is wat minder, 4 dunne laagjes moeten er toch wel overheen.

♥Essie Mint Candy Apple 13,5 ml €9,99

DSC 02493 - Mintgroen? Loving it! 5 x Mintgroene Swatches!

DSC 02912 - Mintgroen? Loving it! 5 x Mintgroene Swatches!

Wie kent deze populaire en mega bekende versie van Essie nou niet? Behoorlijk wat duurder dan alle andere lakjes maar je betaalt voor het merk en de kwaliteit. Van eigenlijk alle exemplaren dekt deze namelijk het beste. Twee laagjes is voldoende, hoera! Ik vind het dan ook waard wat meer te betalen.

♥O.P.I Green Grape 15 ml €14,25

DSC 02532 - Mintgroen? Loving it! 5 x Mintgroene Swatches!

DSC 02621 - Mintgroen? Loving it! 5 x Mintgroene Swatches!

Het mooiste merk, het duurste merk maar ook de beste kwaliteit? Vaak biedt O.P.I dat inderdaad maar vandaag, bij deze kleur niet bepaald. Hij dekt ontzettend slecht en is eigenlijk bij vier lagen nog niet te redden. De kleur? Fantastisch. In het potje dan want op mijn nagels lijkt het op de foto nog wel wat maar het is simpelweg te veel moeite, zelfs voor zo’n fantastische kleur.

DSC 02363 - Mintgroen? Loving it! 5 x Mintgroene Swatches!

Mintgroene nagellakjes zijn fantastisch! Mits je er een te pakken kan krijgen die écht dekt. Dat is nog zo makkelijk niet, zo blijkt. Van de vijf kleuren vind ik Essie en Hema het beste uit de bus komen. Die twee zijn goud waard. Hema is heerlijk betaalbaar en Essie gewoonweg wat duurder maar daar krijg je kwaliteit voor. Bij O.P.I dan weer niet want dat is het slechts dekkende lakje wat ik ooit heb aangeschaft, bijna schandalig te noemen. Bij dergelijke kleuren moet je altijd wat meer moeite doen en altijd meer laagjes aanbrengen, maar vier gaat mij te ver. Minder dan drie is bijna een wonder.

Liefs,

Elise Joanne