DSC 3760 - HEMA Long Lasting Nail Polish 4 x Swatches

Nu mijn nagels er eindelijk weer een beetje fatsoenlijk er uit beginnen te zien (verhuizen is desastreus voor je nagels!) werd het tijd om mijn vier nieuwe aanwinsten van de HEMA te reviewen. Ik koos tijdens een shoptripje voor vier simpele kleuren die ik stiekem práchtig vind in het flesje. HEMA stelt in nagellak en lipstick vrijwel nooit teleur dus de gedachte dat ook deze een nieuwe liefde zal herbergen is zeker aanwezig. Kijk je mee naar mijn swatches?

DSC 3777 - HEMA Long Lasting Nail Polish 4 x Swatches

DSC 3778 - HEMA Long Lasting Nail Polish 4 x Swatches

DSC 3776 - HEMA Long Lasting Nail Polish 4 x Swatches

Ik blijf het mooie potjes vinden waar de HEMA zijn nagellak in behuisd, elegant en gewoon mooi! Maar die nummertjes.. HEMA, verzin eens wat leuke namen! Dat maakt het écht aantrekkelijker om te kopen. Althans, dat vind ik.

Ik koos vier kleuren die ik erg passend vond voor de winter én het voorjaar, ieder op zijn eigen manier. Kleuren die elke dag kunnen, wellicht vrij recht toe recht aan zijn, maar wel gewoon mooi. Ik koos kleuren die ik persoonlijk prachtig vind en daarmee hoop ik dat andere er ook warm voor kunnen lopen. Nu kijken hoe ze op de nagels er daadwerkelijk uitzien!

DSC 3795 - HEMA Long Lasting Nail Polish 4 x Swatches

DSC 3758 - HEMA Long Lasting Nail Polish 4 x Swatches

Van links naar rechts zie je:

♥HEMA Long Lasting Nail Polish #831 – Zachtroze met warme glans
♥HEMA Long Lasting Nail Polish #832 – Beige met een zilveren glans
♥HEMA Long Lasting Nail Polish #833 – Donkerbeige met gouden glitter
♥HEMA Long Lasting Nail Polish #852 – Donkerpaars/bruin 

DSC 3799 - HEMA Long Lasting Nail Polish 4 x Swatches

Prettig kwastje, lekker lang en licht rond.

♥HEMA Long Lasting Nail Polish #831 – Zachtroze met warme glans

DSC 5128 - HEMA Long Lasting Nail Polish 4 x Swatches

Een simpel roze kleurtje die ineens word opgehaald door de warme glans en het kleine gouden glittertje wat er in zit. Dekt met twee laagjes perfect.

♥HEMA Long Lasting Nail Polish #832 – Beige met een zilveren glans

DSC 5090 - HEMA Long Lasting Nail Polish 4 x Swatches

Ik ben dól op dit soort kleuren voor elke dag! Hij kan namelijk overal bij, voor elke gelegenheid maar is net even iets minder ‘degelijk’ door het kleine glittertje die er in zit. Soms misschien net even iets te degelijk, af en toe wil ik wat meer pit maar zo’n kleur kan ik echt wel waarderen. Dekt met twee laagjes.

♥HEMA Long Lasting Nail Polish #833 – Donkerbeige met gouden glitter

DSC 5140 - HEMA Long Lasting Nail Polish 4 x Swatches

Weergaloos mooi! Ik ben een sucker voor de sexy grijze kleur. Wie had gedacht dat dat kon, een zwoele en elegante grijze tint. Niet alleen OPI heeft dibs op dat soort kleuren, ook de HEMA kan er wat van. Dekt met twee laagjes.

♥HEMA Long Lasting Nail Polish #852 – Donkerpaars/bruin 

DSC 5155 - HEMA Long Lasting Nail Polish 4 x Swatches

Wauw. Ik ben verliefd. Dit is een prachtige sterke kleur, een vrouwelijke rakker die aanwezig is zonder schreeuwerig te zijn. Dekt met twee laagjes werkelijk perfect.

DSC 3789 - HEMA Long Lasting Nail Polish 4 x Swatches

HEMA biedt de koper echt héél veel waar voor zijn geld. Mooie potjes, leuke kleuren, prettig kwastje, dekking waar dure merken nog wat van kunnen leren, droogt snel én blijft met een topcoat enkele dagen perfect zitten. Zo, daar noemde ik toch even wat pluspunten of niet?! Dat dacht ik. Of je deze kleur leuk vindt is een kwestie van smaak, er zijn bij elkaar tientallen kleuren waar je uit kan kiezen. Ik vind vooral de de donkergrijze en de bruin/paarse versie énorm mooi. Enorme aanraders wat mij betreft!

De HEMA Long Lasting Nail Polish bevat 11 ml en kosten €2,50 per stuk.

Liefs,

Elise Joanne