DSC 1384 - Essie Winter Collection 2014 Review

Essie, hét merk waar ik (samen met OPI) het meest naar uit kijk waarmee ze op de proppen, komen qua kleuren voor op de nagels. Essie is een populair merk met reden. Het zijn kwalitatief sterke lakjes met vrolijke potjes, goed uitgezochte kleuren, doordachte collecties én fantastische namen! Deze Essie Winter Collection 2014 bestaat uit zachte en vrolijke kleuren en subtiele tinten. Kijk je mee?

DSC 1366 - Essie Winter Collection 2014 Review

DSC 1390 - Essie Winter Collection 2014 Review

DSC 1400 - Essie Winter Collection 2014 Review

De collectie bestaat uit zes verschillende kleuren, te weten:

♥Tuck it in my Tux
♥Back in the Limo
♥Jiggle Hi Jiggle Low
♥Bump up the Pumps
♥Double Breasted Jacket
♥Jump in my Jumpsuit

Deze collectie doet mij qua kleuren niet meteen denken aan kerst/winter grappig genoeg, eerder wellicht aan een voorjaarscollectie. Maar er zitten toch kleuren bij die wel degelijk goed passen bij deze maanden. Er zijn namelijk zachte tinten bij die elk seizoen goed kunnen, een zilveren versie die glinstert als nooit te voren en een donker rode/roze kleur. Ik vind het eigenlijk wel verfrissend! Het is een keertje wat anders. En anders kan ook betekenen mooi en passend, want dat is het zeker wel.

♥Tuck it in my Tux

DSC 1442 - Essie Winter Collection 2014 Review

Een zachte bijna melkachtige kleurtje. Wit maar toch anders. Nude maar toch anders. Bijzonder. Hij is semi-dekkend en dat maakt hem juist mooier denk ik dan dat hij geheel dekkend was geweest. Heeft drie laagjes nodig.

♥Back in the Limo

DSC 1460 - Essie Winter Collection 2014 Review

Een semi-dekkend zacht perzik kleurtje. Heeft zeker wel drie laagjes nodig voor het bovenstaande resultaat. Zoet, schattig en lieflijk. Maar toch ook simpel en draagbaar.

♥Jiggle Hi Jiggle Low

DSC 1428 - Essie Winter Collection 2014 Review

Mijn absolute favoriet! Wat een fantastische zilveren kleur, hij glanst bijna als een spiegel. Kerstig, winter-achtig, stijvol en spannend. Twee dunne laagjes en gaan met die banaan.

♥Bump up the Pumps

DSC 1475 - Essie Winter Collection 2014 Review

In het echt is dit kleurtje is meer perzik dan oranje. Een felle rakker die met één laagje perfect dekt. Wauw.

♥Double Breasted Jacket

DSC 1486 - Essie Winter Collection 2014 Review

Een mooie hardroze kleur. Vrouwelijk en stijlvol en zit op dit moment op mijn nagels te glanzen als nooit te voren terwijl ik dit typ. Een prachtige kleur. Geschikt eigenlijk voor elke dag, het gehele jaar lang. Ook hier maar één laagje.

♥Jump in my Jumpsuit

DSC 1500 - Essie Winter Collection 2014 Review

Een prachtige en zwoelde donkerroze/rode kleur. Hij is niet hardroze, hij is niet donkerrood. Mooi! En lekker kerstig. Net even wat anders dan anders. Een enkel laagje en je bent klaar om de deur uit te gaan.

DSC 1423 - Essie Winter Collection 2014 Review

Deze Essie Winter Collection 2014 is veelzijdig, zacht en goed uitgezocht. Hij is zeker niet wat ik verwacht had, Essie heeft niet gekozen voor hetgeen standaard is of het meest algemeen gedacht. Er zitten alsnog genoeg donkere kleuren in die men graag draagt tijdens de winter. Maar er zitten ook subtiele kleurtjes en een echte kerstige rakker bij. Jiggle Hi Joggle Low is mijn absolute favoriet samen met Jump in my Jumpsuit. De meest dekkende lakjes dekken daadwerkelijk in één enkel laagje, geweldig! En als het voorjaar begint kan ik een groot deel uit de kast trekken en er dan weer van genieten, ook wel zo fijn. Maar ik doe toch altijd wel op wat ik zelf leuk vind en bij mijn outfit past. Essie houdt zich niet aan regels, dus ik ook niet!

De Essie Winter Collection 2014 is vanaf deze maand verkrijgbaar bij de Etos en de DA. Ze kosten €9,99 per stuk en bevatten 13,5 ml.

Liefs,

Elise Joanne

De producten uit deze review zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.