DSC 0402 - Essie Taking Center Stage - Herfst 2015 Review

De herfst is zo’n seizoen waarvan ik vind dat bijna alles kan en mag qua kleuren. Trends gaan overboord; alle vrijheid om je smaak de vrije loop te laten. Ik zelf ben groot fan van dit seizoen maar sowieso kijk ik elke seizoen altijd wel uit naar de nieuwste pareltjes die Essie weet voort te brengen. Dit seizoen krijgen wij echte herfst tinten maar ook felle rakkers in de Essie Taking Center Stage Collection. Ik laat ze vandaag aan jullie zien in de hoop dat ze zo succesvol zijn op mijn nagels als op het oog!

DSC 0410 - Essie Taking Center Stage - Herfst 2015 Review

DSC 0401 - Essie Taking Center Stage - Herfst 2015 Review

DSC 0433 - Essie Taking Center Stage - Herfst 2015 Review

DSC 0428 - Essie Taking Center Stage - Herfst 2015 Review

De collectie bevat zoals altijd zes verschillende tinten in hun altijd mooie verpakking. Hopelijk blijven de flesjes van Essie altijd hetzelfde!

De kleuren in Taking Center Stage ’15:

♥Color Binge – Oranje/Rood
♥With the Band – ‘Roestig’ Bruin/Oranje
♥Leggy Legend – Goud met een Bronzen Basis
♥In the Lobby – Donkerpaars
♥Bell-Bottom Blues – Hemels Blauw met Glans
♥Frock’n Roll – Grijzig Zwart met Zilveren Glitters

Laat de show beginnen!

Even een side-note omdat ik er vragen over krijg; dit zijn gewoon mijn eigen nagels! Ik doe niet aan nepnagels, zeker niet voor swatches, dat geeft geen accuraat beeld. Sinds de zwangerschap heb ik énorm sterke en lange nagels; één van de leukere symptomen! 🙂

♥Color Binge

DSC 0438 - Essie Taking Center Stage - Herfst 2015 Review

DSC 0299 - Essie Taking Center Stage - Herfst 2015 Review

Een prachtige rode kleur die een oranje neiging heeft. Herfstig maar toch vrolijk en aanwezig. Dekt met twee dunne laagjes net niet, een derde maakt hem perfect. Iets meer moeite doen dus, maar dat is ze wel waard.

♥With the Band

DSC 0439 - Essie Taking Center Stage - Herfst 2015 Review

DSC 0303 - Essie Taking Center Stage - Herfst 2015 Review

Dit soort tinten vind ik werkelijk waanzinnig en juist in de herfst en winter passen ze perfect. De kleur is een ‘roest’ kleur zoals ze haar noemen, een combinatie tussen rood, oranje en bruin. Dekt perfect met twee laagjes. Prachtig!

♥Leggy Legend

DSC 0440 - Essie Taking Center Stage - Herfst 2015 Review

DSC 0322 - Essie Taking Center Stage - Herfst 2015 Review

Mooi goud is niet lelijk! Maar wel aanwezig. En behoorlijk dominant. Voor mij iets te kerstig deze gouden kleur maar hij mag er zeker wezen. Dekt perfect met twee dunne laagjes.

♥In the Lobby

DSC 0443 - Essie Taking Center Stage - Herfst 2015 Review

DSC 0360 - Essie Taking Center Stage - Herfst 2015 Review

Een prachtige paarse tint, betoverend mooi! Jammer genoeg schijnt hij hier en daar net een beetje door. Bovenstaande foto heeft twee laagjes.

♥Bell-Bottom Blues

DSC 0442 - Essie Taking Center Stage - Herfst 2015 Review

DSC 0323 - Essie Taking Center Stage - Herfst 2015 Review

Wauw, dat is nog eens blauw! Een prachtige en aanwezige kleur donkerblauw met een heftige zilveren glans. Voor sommige wellicht iets te heftig, ik houd er wel van. Dekt perfect met twee laagjes.

♥Frock’n Roll

DSC 0441 - Essie Taking Center Stage - Herfst 2015 Review

DSC 0353 - Essie Taking Center Stage - Herfst 2015 Review

Nee, dit is geen ‘liquid sand’ lakje (dat is het eerste wat ik dacht), deze zwarte kleur met grijze glans en glitters blijft gewoon glanzen als nooit tevoren. Simpel zwart is niet aan mij besteed maar deze vind ik wel erg mooi. Dekt perfect met twee laagjes.

DSC 0446 - Essie Taking Center Stage - Herfst 2015 Review

Dat waren ze alweer, alle zes! Mooie tinten, stuk voor stuk. Coral Binge is de enige die een dun derde laagje nodig heeft, In the Lobby is er eentje die iets door schijnt maar dat is amper zichtbaar in ‘real life’. Vooral With the Band en Bell Bottom Blues vind ik waanzinnig mooi! Ik vind dit een succesvolle collectie; mooie diverse kleuren die bij het seizoen passen maar genoeg verschillende kleuren biedt. De substantie is prettig, het kwastje perfect voor ons ronde nagelbed en de dekking bijna altijd zeer goed tot perfect. Ja, Essie flikt het weer!

Essie Taking Center Stage Herfst 2015 is verkrijgbaar bij enkele drogisterijen zoals Etos en DA. Ook is deze collectie verkrijgbaar bij Bol.com en ik heb hem al zien staan, je kan ze zo bestellen. Essie bevat 13,5 ml en kost €9,99 per stuk.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.