DSC 6187 - Essie Surf's Up! Zomer Collectie 2015 Review

We zijn bijna aan het einde van het behandelen van de meest populaire voorjaarsproducten maar ook bijna aan het einde van de zomerreviews. Natuurlijk stop ik niet met reviews schrijven over zomerse producten, maar je merkt dat merken een goede tijd vóórdat ons favoriete seizoen begint eigenlijk alles al uitbrengen. Vandaag een review van een vrolijk merk met altijd hele zomerse lakjes, deze keer ondergebracht in de Essie Surf’s Up! Zomer Collectie 2015. Kijk je mee?

Essie Zomer 2015 Elisejoanne.nl  - Essie Surf's Up! Zomer Collectie 2015 Review

In de gehele collectie worden 6 verschillende kleuren uitgegeven. Tinten die eigenlijk de gehele zomer in een notendop moeten weergeven. De verkoelende gelato ijsjes, het groene en frisse gras, de ondergaande zon, die nieuwe liefde die je ontmoet op de camping en de blauwe zee; de collectie vertegenwoordigt alle goede dingen die samen komen met heerlijk weer.

DSC 6156 - Essie Surf's Up! Zomer Collectie 2015 Review

DSC 6161 - Essie Surf's Up! Zomer Collectie 2015 Review

DSC 6175 - Essie Surf's Up! Zomer Collectie 2015 Review

Van de zes beschikbare kleuren review ik er vandaag drie;

♥Essie Surf’s Up! – Chillato – Lime groen
♥Essie Surf’s Up! – Sunset Sneaks – Donkerroze
♥Essie Surf’s Up! – Pret-A-Surfer – Blauw

Leuke namen Essie, goed gedaan! Ik vind de kleuren in deze collectie gevarieerd en inderdaad lekker Zomers aanvoelen. Er zitten enkele zachte tinten bij, neutrale versies voor als je met iets anders wil pronken dan je nagels en heftige rakkers. Toch is elke tint ‘zacht’ en niet schreeuwend of dominant.

♥Essie Surf’s Up! – Chillato

DSC 6171 - Essie Surf's Up! Zomer Collectie 2015 Review

DSC 6123 - Essie Surf's Up! Zomer Collectie 2015 Review

Leuk kleurtje! Fris, zacht en toch vrolijk. Een derde laagje maakt het het mooiste, dan komt hij goed tot zijn recht.

♥Essie Surf’s Up! – Sunset Sneaks

DSC 6165 - Essie Surf's Up! Zomer Collectie 2015 Review

DSC 6141 - Essie Surf's Up! Zomer Collectie 2015 Review

Héérlijk zo’n zoet roze lakje! Eigenlijk onmisbaar in elke collectie die uitkomt rond deze tijd. In het potje lijkt hij behoorlijk fuchsia, maar ik vind hem op mijn nagels wel een duidelijke rode ondertoon hebben. Dekt met twee laagjes perfect en bevat een mooie glans.

♥Essie Surf’s Up! – Pret-A-Surfer

DSC 6169 - Essie Surf's Up! Zomer Collectie 2015 Review

DSC 6145 - Essie Surf's Up! Zomer Collectie 2015 Review

Een prachtig blauw lakje! Simpel maar doeltreffend en ook oprecht mooi en vrolijk. Dekt met twee laagjes heel makkelijk. Hij pronkt op dit moment op mijn nagels en ik vind het een schoonheid.

DSC 6178 - Essie Surf's Up! Zomer Collectie 2015 Review

Het fijne van Essie is dat je goede kwaliteit krijgt voor de prijs die je betaalt. Tel daarbij de leuke potjes, goed uitgezochte kleuren en de leuke namen op en vrijwel elke keer is de collectie een succes. Ik vind de kleuren erg leuk! Alle drie vind ik ze aan te raden maar ik ben een beetje verliefd geworden op de Pret-A-Surfer.

De Essie Surf’s Up! Zomer Collectie 2015 is vanaf deze maand te koop. Het verschilt per winkel wanneer ze in de schappen liggen. Groot voordeel dat Essie ook gekocht kan worden via Bol.com. Ze bevatten elk 13,5 ml en kosten €9,99 per stuk.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn verkregen door een bedrijf of merk.