DSC 5467 - Essie Cashmere Matte Collection (3x Swatches) Review

Essie is een merk wat mij blijft verrassen met de nieuwe kleurtjes en finishes die zij uitbrengen. Net zoals bij O.P.I kijk ik oprecht uit naar welke nieuwe versies er weer aan te schaffen zijn bij elk nieuw seizoen. Er komen behoorlijk veel lakjes uit de komende tijd voor voorjaar en zomer, ik review drie exemplaren uit de nieuwste Essie Cashmere Matte Collection. Een lieflijke verzameling met zachte tinten en een zachte bijzondere finish. Kijk je mee?

Essie Cashmere Matte Elisejoanne.nl  - Essie Cashmere Matte Collection (3x Swatches) Review

 

 

DSC 5484 - Essie Cashmere Matte Collection (3x Swatches) Review

DSC 5467 - Essie Cashmere Matte Collection (3x Swatches) Review

DSC 5475 - Essie Cashmere Matte Collection (3x Swatches) Review

Van de zes beschikbare kleuren review ik er vandaag drie, de typische nude tinten. Ofwel de ‘ik ga binnenkort trouwen en dit zijn perfecte tinten!’. Dit zijn:

♥Essie Cashmere Matte Collection – Wraps Me Up
♥Essie Cashmere Matte Collection – Just Stitched
♥Essie Cashmere Matte Collection – All Eyes on Nudes

Essie blijft een merk waar ik graag exemplaren van verzamel. Niet alleen is de kwaliteit zeer in orde, de potjes zien er ontzettend leuk uit, de kleuren énorm divers én de finishes zijn ook gevarieerd geworden. Deze Cashmere Matte collectie is eigenlijk exact dat; mat en hij heeft een zijdezachte finish wat het matte gehalte een lichte glans geeft. Bijzonder!

♥Essie Cashmere Matte Collection – Wraps Me Up

DSC 5186 - Essie Cashmere Matte Collection (3x Swatches) Review

Een melkachtige zachte lak die – inderdaad – mat opdroogt maar niet erg akelig droog uitziet. Een hele bijzondere kleur die met twee laagjes goed dekt.

♥Essie Cashmere Matte Collection – Just Stitched

DSC 5223 - Essie Cashmere Matte Collection (3x Swatches) Review

Dit is hét voorbeeld van een uniek, bijzonder en creatief Essie lakje! Een zacht, zoet en lieflijk dingetje die mat opdroogt maar een zijdeglans bevat met een parelmoer glittetje. Ik zit te twijfelen tussen de woorden ‘klassiek’ en ‘kitscherig’. Schattig is hij sowieso. Dekt met twee laagjes perfect.

♥Essie Cashmere Matte Collection – All Eyes on Nudes

DSC 5236 - Essie Cashmere Matte Collection (3x Swatches) Review

Ja, dit is zeker een Nude kleurtje Essie, dat heb je helemaal goed! Eentje waarvan ik twijfel of ik hem mooi vind.. Dit is een exemplaar die er op mijn lippen ook niet goed uit zou zien en ook op mijn nagels twijfel ik. Ik kies dan denk ik liever een melkachtig lakje voor een ‘nude’ look. Snappen jullie mij nog? Het is absoluut geen lelijk kleurtje maar wel even wennen. Een keertje een ander soort bruintint. Dekt met twee laagjes wederom perfect.

DSC 5462 - Essie Cashmere Matte Collection (3x Swatches) Review

DSC 5479 - Essie Cashmere Matte Collection (3x Swatches) Review

De Essie Cashmere Matte Collection is leuk! En behoorlijk divers ondanks dat ik maar drie tinten heb laten zien die in dezelfde regio behoren van elkaar. Het zijn mooie tinten met hele unieke finishes, anders dan andere matte exemplaren. Hoewel die hele matte scene al is overgewaaid, kan ik deze zeker waarderen. Ook omdat ze goed dekken met twee dunne laagjes én ik nude lakjes weet te waarderen. Mijn favoriet is Wrap Me Up!

De Essie Cashmere Matte lakjes kosten €9,99 per stuk en bevatten elk 13,5 ml. Bijna elk kwartaal heeft Bol.com een leuke 2+2 aanbieding dus als je Essie wat prijzig vindt is dat een goede optie voor je. Essie is te koop bij de Etos en de DA.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.