DSC 0406 - Essence Colour & Go Mierzoete Zomerse Exemplaren (Swatches)

Een tijdje geleden schreef ik over vier hele zoete en lieflijke nagellakjes van Essie. Dit waren mijn lievelingskleuren van dit merk voor aankomende zomer. Ik kreeg behoorlijk veel comments op dit ‘random swatch artikel’ en het leek mij leuk dit te herhalen! Essie is een merk wat niet iedereen zomaar kan (en wil) kopen, dus vandaag heb ik een lekker budgetmerk uitgezocht! Kijk je mee naar mijn Essence Colour & Go Mierzoete Zomerse Exemplaren?

DSC 0417 - Essence Colour & Go Mierzoete Zomerse Exemplaren (Swatches)

DSC 0397 - Essence Colour & Go Mierzoete Zomerse Exemplaren (Swatches)

Ik vond het leuke om de roze kleurtjes ‘sessie’ te herhalen (de volgende keer zal ik andere kleuren pakken!) omdat deze kleurtjes van Essence mijn hebberige oogjes echt grepen! Maar waarom Essence? Nou, tot vorige week had ik nog nooit een Essence Colour & Go lakje getest. In mijn ‘WK-klaar’ artikel kwam een Essence lakje voorbij en ik was dermate tevreden dat ik herhaling wilde!

De kleuren van vandaag zijn:

♥Essence Colour & Go #106 Free Hugs
♥Essence Colour & Go #177 Happy End
♥Essence Colour & Go #107 Naughty & Pink!
♥Essence Colour & Go #109 Off to Miami!

DSC 0418 - Essence Colour & Go Mierzoete Zomerse Exemplaren (Swatches)

DSC 0420 - Essence Colour & Go Mierzoete Zomerse Exemplaren (Swatches)

De kwastjes zijn behoorlijk breed en stompig, iets waar ik in eerste instantie aan moest wennen én waarvan ik niet had verwacht het prettig te vinden. Niets is minder waar want ik vind dit fantastische kwastjes! De potjes zijn lekker simpel; het potje en de dop zijn beide de kleur van de nagellak. Op het potje zit verder nog wat zilveren details. Niks mis mee.

♥Essence Colour & Go #106 Free Hugs

DSC 01993 - Essence Colour & Go Mierzoete Zomerse Exemplaren (Swatches)

Dit vind ik misschien wel de mooiste babyroze kleur die ik ooit heb aanschouwt; ik vind hem werkelijk prachtig. De kleur dekt perfect met twee dunne laagjes, heeft geen last van strepen en staat gewoonweg fantastisch! Hij maakt mijn handen ook bruiner, altijd een pluspunt.

♥Essence Colour & Go #177 Happy End

DSC 02097 - Essence Colour & Go Mierzoete Zomerse Exemplaren (Swatches)

Lekker fel roze zonder gedoe of gedonder. Ook deze schoonheid lakt perfect in twee laagjes zonder enig minpunt. De glans en romigheid maken dit tot lakje tot een exemplaar van een hoger niveau dan het prijskaartje zou doen laten denken.

♥Essence Colour & Go #107 Naughty & Pink!

DSC 02145 - Essence Colour & Go Mierzoete Zomerse Exemplaren (Swatches)

Deze vrolijke roze kleur is net iets zachter en subtieler dan haar voorgaande zusje. Mooi aanwezig maar niet schreeuwerig roze. En ja, ook dit kleurtje lakt prachtig in twee dunne laagjes zonder gedoe.

♥Essence Colour & Go #109 Off to Miami!

DSC 02302 - Essence Colour & Go Mierzoete Zomerse Exemplaren (Swatches)

Deze kleur is een stuk meer koraalroze dan de bovenstaande foto doet laten zien helaas! Hij is heel zacht perzik met een roze laagje erin verstopt, absoluut niet zo abrikoos als dat je wellicht nu denkt. Beide versies zijn mooi maar het geeft ook een beetje een verkeerd beeld. Ook dit lakje dekt zoals hij zou moeten in twee laagjes.

DSC 04241 - Essence Colour & Go Mierzoete Zomerse Exemplaren (Swatches)

Ik ben razend enthousiast over de Essence Colour & Go Nail Polish. Wauw, ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit, de kleur intensiteit en de langdurigheid van elk lakje. Ik had strepen, een derde laagje en over het algemeen genomen, teleurstelling verwacht. Ik krijg vier prachtige kleuren nagellak die perfect dekken, heerlijk lakken en prima blijven zitten voor nog geen twee euro. Vooral de eerste kleur Free Hugs is een nieuwe liefde geworden. Met een goeie topcoat blijven de lakjes 3 á 4 dagen zitten.

De Essence Colour & Go Nail Polish kosten €1,69 per stuk, bevatten 8 ml per potje en zijn te koop bij de Kruidvat vestigingen met een Essence schap.

Liefs,

Elise Joanne