DSC 03811 - Ultieme Favoriet: Lush Daddy-O Shampoo

Ik gok dat de meeste van jullie onderhand wel weten hoe enorm dol ik ben op de Lush Daddy-O Shampoo! Hij is al veel teruggekomen in ‘Favorieten’ – & ‘Shoplog’ – en – ‘Opgemaakt’ Video’s. Zodra hij op is zorg ik dat ik naar een grote stad ga zodat ik weer een nieuw exemplaartje kan kopen. De hoogste tijd om er eens over te gaan schrijven!

DSC 03781 - Ultieme Favoriet: Lush Daddy-O Shampoo

Hoewel Mark Constantine (man met grijs haar) deze shampoo maakte om zijn eigen haar mooi glanzend te houden, kwamen we er al snel achter dat ook vrouwen met blonde haren extra glans kregen. En zelf brunettes merken het verschil. Dus laat je niet weerhouden door Mark die per se op het flesje wilde hebben dat het speciaal is voor mannen met grijze haren”. e haren.

De Daddy-O Shampoo van Lush komt in een fles gemaakt van 100% gerecycled plastic. De fles lijkt paars maar dat komt door de inhoud; die is viooltjes paars! Deze shampoo is gemaakt voor blonde en grijze dames die weer stralend haar willen. Omdat het geen chemische zilvershampoo is kunnen brunettes hem ook gewoon goed gebruiken! Met echte zilver shampoo’s moeten brunettes oppassen omdat je haar er geliger van kan worden, met deze Daddy-O heb je daar geen last van, het zal je haar juist glanzend maken.

Ik gebruik deze shampoo enorm graag vanwege de intens heerlijke viooltjes geur, die geweldige paarse kleur én omdat ik er echt mooi glanzend haar van krijg.

DSC 03822 - Ultieme Favoriet: Lush Daddy-O Shampoo

DSC 0384 - Ultieme Favoriet: Lush Daddy-O Shampoo

Ik vind de details op Lush producten zó enorm leuk! Muhammed maakte mijn flesje Daddy-O op 28 maart 2014, wat betekent dat je hem een jaar later voor het einde van de maand mei in 2015 moet gebruiken.

DSC 0383 - Ultieme Favoriet: Lush Daddy-O Shampoo

De ingrediënten zijn, zoals we gewend zijn van Lush, behoorlijk natuurlijk. de Daddy-O shampoo is gemaakt van verse citroensap, vandaar dat je hem ook niet eeuwig kan bewaren en dat er een ‘echte houdbaarheidsdatum’ op zit. De shampoo schuimt relatief goed maar dat komt omdat er wel SLS in deze shampoo zit. Daarnaast zit er een beetje alcohol én parabenen in maar minder dan in normale shampoo’s.

DSC 03871 - Ultieme Favoriet: Lush Daddy-O Shampoo

DSC 0196 - Ultieme Favoriet: Lush Daddy-O Shampoo

DSC 01992 - Ultieme Favoriet: Lush Daddy-O Shampoo

DSC 0201 - Ultieme Favoriet: Lush Daddy-O Shampoo

Die kleur! En oooh.. Als foto’s bekijken gepaard kon gaan met geurtjes ruiken dan zou je nu bedwelmd worden onder de geur van de heerlijkste shampoo die je ooit geroken hebt. Althans, wat mij betreft is dat zeker het geval! Het laat mijn haar echt heerlijk ruiken, glanzen én zorgt er daadwerkelijk voor dat de geligheid verdwijnt. Door in de zon te gaan zitten wordt dit effect verstrekt.

De Lush Daddy-O Shampoo komt in drie verschillende hoeveelheden:

♥100 Gram: €9,95
♥250 Gram (mijn exemplaar!) €17,75
♥500 gram: €26,40

Met de hoeveelheid die ik altijd koop, 250 gram, doe ik 4 tot 6 maanden. Jullie dus waarschijnlijk meer dan 8! De prijs is aan de pittige kant voor deze hoeveelheid maar ik betaal het er graag voor. Lush is een ontzettend leuk merk met zelfgemaakte producten, grappige details, zorg voor dier en natuur en kwalitatief sterke producten.

Liefs,

Elise Joanne