DSC 2089 1 - Nieuwe Andrelon Kokos Boost Lijn Review

Producten die lekker ruiken, haarproducten die zálig ruiken; ze zijn mij op het lijf geschreven. De werking vind ik zelf vaak minder belangrijk, als de geur maar intens lekker is, dan ben ik in de zevende hemel. Maar mijn steile haar is wel hét kapsel der kapsels om de nieuwste Andrelon Kokos Boost Lijn te reviewen want het zou een lekker luchtig volume moeten geven. Doet dat ‘t ook? Tijd voor mijn review!

DSC 2050 1 - Nieuwe Andrelon Kokos Boost Lijn Review

DSC 2053 1 - Nieuwe Andrelon Kokos Boost Lijn Review

DSC 2055 1 - Nieuwe Andrelon Kokos Boost Lijn Review

Oké, laten wij het dus eerst even over de geur hebben want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste als je je lijn een bepaalde geur geeft. Ruikt hij echt naar kokos? Ja, maar niet overheersend! Hij is fris, licht zacht en een tikkeltje warm. Mijn haren swiepen en de geur komt vrij, eentje die niet te missen valt maar niet te dominant is. Een ‘schone’ geur, heerlijk.

Deze collectie bevat drie producten, te weten;

♥Andrelon Koskos Boost Shampoo 200 ml €4,39
♥Andrelon Kokos Boost Conditioner 200 ml €4,59
♥Andrelon Kokos Boost Olie 150 ml €4,99

Prima prijsjes, wellicht iets aan de hogere kant voor Andrelon. Een simpele lijn qua hoeveelheid producten maar het is ook niet zo dat je meer nodig hebt dan dit. Hoewel een haarlak die ruikt naar kokos nog best welkom zou zijn..

♥Andrelon Koskos Boost Shampoo 200 ml €4,39

DSC 2084 1 - Nieuwe Andrelon Kokos Boost Lijn Review

DSC 2145 1 - Nieuwe Andrelon Kokos Boost Lijn Review

DSC 2069 1 - Nieuwe Andrelon Kokos Boost Lijn Review

DSC 2058 1 - Nieuwe Andrelon Kokos Boost Lijn Review

De verpakking van Andrelon shampoo is zoals wij haar kennen met een praktische klikdop. De shampoo is doorzichtig, voelt glad aan, bevat een kleine hoeveelheid kokosolie en een grote hoeveelheid SLES. Dat laatste is niet vreemd, alsmede dat eerste. Blijft een simpel drogisterij product natuurlijk. Dat is allerminst een nadeel, mijn favoriete producten zijn te halen bij de Kruidvat en ik gebruik zelden iets anders dan dergelijke producten. Hij schuimt heerlijk, laat een lekkere geur achter en – jawel – maakt mijn haar wat luchtiger! Zeker na het föhnen is mijn haar wat volumineuzer en dat blijft, het zakt niet in.

♥Andrelon Kokos Boost Conditioner 200 ml €4,59

DSC 2081 1 - Nieuwe Andrelon Kokos Boost Lijn Review

DSC 2064 3 - Nieuwe Andrelon Kokos Boost Lijn Review

DSC 2147 1 - Nieuwe Andrelon Kokos Boost Lijn Review

DSC 2059 1 - Nieuwe Andrelon Kokos Boost Lijn Review

Condiitoner, hét product der haarproducten in mijn boekje, ik verslind ze bij het leven. Ik ben niet poezelig met hoeveelheden, het moet er van afdruipen (als je denkt in beelden is deze zin niet voordelig), het moet mijn haren niet verzwaren, niet ‘vet’ maken omdat het product te rijk is én het moet heerlijk ruiken. Nou, dat laatste is onderhand duidelijk. De substantie is zacht en rijk, maar niet te zwaar of te licht. Vaak als een conditioner in een ‘luchtig’ lijn zit dan is hij vaak niet sterk genoeg in werking en dat is een groot irritatiefactor. Gelukkig is dat hier allerminst het geval! Mijn haar is echt zacht maar hangt niet.

♥Andrelon Kokos Boost Olie 150 ml €4,99

DSC 2086 3 - Nieuwe Andrelon Kokos Boost Lijn Review

DSC 2063 1 - Nieuwe Andrelon Kokos Boost Lijn Review

DSC 2061 3 - Nieuwe Andrelon Kokos Boost Lijn Review

DSC 2151 1 - Nieuwe Andrelon Kokos Boost Lijn Review

Eigenlijk vind ik een dergelijke product onnodig als vooral de conditioner gewoon zijn werk doet. Waarom moet je dan alsnog er een substantie in gooien wat het nóg zachter maakt maar wellicht ook zwaarder? Dit product maakt je haar inderdaad nóg zachter en ik vind dat prettiger dan verwacht. Alsnog blijft mijn elastiekje zitten waar het zit, voelt het niet sneller vet aan en zijn de punten net even iets meer verzorgd. Fijn! ‘Volume’-spray is niet terecht, hij geeft niet extra volume, hij verzorgt je haar juist meer.

DSC 2050 1 - Nieuwe Andrelon Kokos Boost Lijn Review

De Andrelon Kokos Boost is een fijne, prettige, simpele maar doeltreffende lijn die ik erg prettig vind! Ja, mijn haar is luchtig en licht maar volumineus is wat aan de overdreven kant. Groot pluspunt? Normaal is een lijn voor volume wat droog en dat is deze allerminst, super! En ja, hij ruikt heerlijk; fris en een beetje zacht. Prima prijsjes, fijne verkrijgbaarheid, geen gedoe en geen gedonder. Aanrader!

De Andrelon Kokos Boost is te koop bij de Kruidvat en de Etos.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.