DSC 0187 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

Jaaaa, eindelijk! Het is zo ver; de nieuwe producten van Garnier liggen in de schappen; de Loving Blend Collectie. Deze producten heb ik van de zomer al mogen testen en nu eindelijk is het embargo opgeheven en kan je ze aanschaffen in de winkel. Ik wilde stiekem niet wachten op het perspakket, ik vind deze leuk en zó geweldig dat mijn geduld niet langer getergd kon worden. Want ik ben namelijk dól enthousiast over deze producten van Garnier en ik zal je in deze uitgebreide review vertellen waarom.

DSC 0171 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

Move over Garnier Fructis, maak plaats voor de Loving Blends! Deze lijn kon je al kopen in Frankrijk onder een andere naam, en nu zijn ze ook verkrijgbaar in Nederland. Deze lijn is liefdevol en zacht voor je haar met de voedende ingrediënten die het biedt.

Een volledig assortiment aan kwalitatieve en verfijnde blends met een specifiek recept voor ieder haartype. Elke blend is een combinatie van natuurlijke ingrediënten die elkaar aanvullen om het haar te voeden, te beschermen en er natuurlijk en gezond uit te laten zien. De verfijnde geuren van de ingrediënten zorgen voor een heerlijk verwenmoment. Met Garnier Loving Blends wordt je haar glanzend, gezond en natuurlijk vol van leven.

 

Het is een zéér uitgebreide collectie met echt goede ingrediënten voor kleine prijsjes. Klinkt goed toch? Laten wij verder kijken!

Er zijn zes verschillende lijnen met bijbehorende producten binnen deze collectie, te weten:

♥Vanille en papaja (verzacht en ontwart voor normaal haar)
♦Een 2-in-1 shampoo 300 ml – €3,49

♥Honinggoud (voedt beschermd en verzacht beschadigd haar)
♥Shampoo 300 ml – €3,49
♦Conditioner 200 ml – €3,49
♦Masker 300 ml – €5,99
♦Serum 50 ml – €7,99

♥Argan- en Camelia Olie (voor droog en dof haar)
♦Shampoo 300 ml – €3,49
♦Conditioner 200 ml – €3,49
♦Masker 300 ml – €5,99
♦Olie 150 ml €7,99

♥Mythische Olijf (intense voeding voor beschadigd haar)
♦Shampoo 300 ml – €3,49
♦Conditioner 200 ml – €3,49
♦Masker 300 ml – €5,99
♦Leave in Crème 200 ml – €4,99

♥Argan en Cranberry (voeding en, bescherming en verzorging voor gekleurd haar)
♦Shampoo 300 ml – €3,49
♦Conditioner 200 ml – €3,49

♥Kamille en Bloemenhoning (glans voor blonde zachte lokken)
♦Shampoo 300 ml – €3,49
♦Conditioner 200 ml – €3,49

♥Citroen en Zachte Klei (zuiverend en verfrissend voor sneller vet worden haar)
♦ Shampoo 300 ml – €3,49

Ik review uit vier van de lijnen, Argan en Cranberry, Honinggoud en Mythische Olijf, elk de shampoo en de conditioner.

Een opmerking geldend voor elke lijn: Naast enkele mindere ingrediënten zoals SLES zijn de verdere ingrediënten absoluut niet verkeerd voor een drogisterij merk van deze prijsklasse. De gehele lijn is zonder parabenen! Alle shampoo’s en conditioners hebben een praktische klikdop.

♥Honinggoud Shampoo & Conditioner

DSC 0165 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

DSC 0194 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

DSC 0196 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

DSC 0179 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

DSC 0178 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

DSC 0190 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

Deze collectie heb ik enkele maanden geleden met veel liefde leren kennen. Mijn eerste kennismaking met dit merk was dus ook via deze lijn en hij beviel énorm goed. Hij is geschikt voor breekbaar en beschadigd haar. In hoeverre merk je dat ook echt? Nou, héél goed! Mijn haar is zijdezacht na gebruik van deze collectie, zeker na weken gebruik. Nadeel? Als je je haar opgestoken wilt in plaats van los, dan wordt je haar te zacht hiervan. De geur is zacht, warm en heerlijk. Een groot favoriet dus!

♥Mythische Olijf Shampoo en Conditioner

DSC 0159 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

DSC 0201 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

DSC 0192 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

DSC 0176 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

DSC 0175 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

DSC 0206 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

Wanneer je last heb van een gevoelige hoofdhuid, breekbaar en dof haar, dat is dit wellicht een lijn voor jou. Het is een milde shampoo en conditioner die je haar versterkt, verzacht en sterker maakt zonder het te verzwaren. Hij voelt ook merkbaar ‘lichter’ dan het bovenstaande zusje. Logisch ook, deze is wat milder om zijn doel te bereiken. Een frisse geur omkleedt dit product, maar wel een onmiskenbare ‘olie’ noot.

♥Argan en Cranberry Shampoo en Conditioner

DSC 0161 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

DSC 0200 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

DSC 0182 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

DSC 0185 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

DSC 0191 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

DSC 0209 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

Ik ben een sucker voor producten die eigenlijk bedoeld zijn voor gekleurd haar. Want of ik dat nou heb of niet; deze lijnen zijn altijd geweldig! Waarom? Ik vind ze héérlijk ruiken; vaak worden deze lijnen uitgebracht in een fruitgeur. Zo ook deze, er is namelijk cranberry gebruikt. Zacht, fris en tegelijkertijd warm. Daarnaast beschermd de shampoo je haarkleur en voedt het je haar om het te versterken. Het resultaat? Heerlijk geurend, zacht en sterk haar. Ik vind dit zelf een erg fijne lijn!

DSC 0189 - Nieuw! Garnier Loving Blends Collectie Review

Je begrijpt het, ik vind de komst van betaalbare maar kwalitatief sterke drogisterij producten zéér welkom. Garnier heeft een collectie uitgebracht die écht voor ieder wat wils is, maar ook voor ieder wie wat verschillends nodig heeft. Het dekt eigenlijk alles en dat is een hele goede zet geweest. Tel daarbij nette en fijne ingrediënten op in een simpel maar mooi jasje, met heerlijke geuren voor sterker haar en je hebt een gouden collectie. Honinggoud is voor mij eentje die de geliefde Herbal Essences van de troon heeft weten te stoten (Echt? Ja!). En dat alles in een heel redelijk geprijsd jasje.

Deze week kan je bij de Kruidvat alle Shampoo en Conditioner uit elke collectie kopen voor €2,50 en elk ander product voor €5,00.

De Garnier Loving Blends Collectie is sinds begin september verkrijgbaar. Niet elke Kruidvat verkoopt élke lijn en elk product. De meeste over het algemeen wel de shampoo’s en conditioners.

Liefs,

Elise Joanne