Af en toe krijg ik het op mijn heupen. Ik ben dol op mijn steeds langer wordende haren maar af en toe kriebelt het om toch een verandering te maken. Toen ik begon met bloggen had ik een lange stijle bob, die daarna uitgroeide tot wat ik nu heb omdat ik het simpelweg niet bij hield. Ook wilde ik mijn lange haren terug. Ik had namelijk, voordat ik er de schaar in zette, haren die bijna op mijn kont hing; erg lang dus! De stijl voor van de zomer is een korte hippe bob en ik begin weer na te denken wat ik graag wil. Kijk je mee naar deze trend en mijn verlangens?

ompilatie 4 - Haar Inspiratie! Tijd voor verandering?

Van deze drie kapsels kan ik echt helemaal wild worden! Een mooi strakke bob die goed onderhouden is en lekker pittig. Een mooie schuine lok om het af te maken en de punten die mooi naar binnen zijn gestijld. Ik had aan het begin van mijn blog ook zoiets, maar dan wat langer. De sleutel is eigenlijk dat je het nog wat korter doet, precies zoals op de foto’s én het goed bijhoudt want anders is het half bakken werk!

Compilatie 51 - Haar Inspiratie! Tijd voor verandering?

Deze dames hebben het nog korter dan de voorgaande exemplaren maar ik vind het echt fantastisch staan! Dit is mij wellicht iets té kort, zeker in de nek want ik wil nog wel een schattig staartje in kunnen als ik mijn haar zat ben. Het leuke is dat je het op veel verschillende manier kan dragen; slordig en casual of strak en elegant.

Compilatie 31 - Haar Inspiratie! Tijd voor verandering?

Emma Stone is een prachtige dame die een langere bob heeft. Zij draagt het dan ook elke keer weer anders en dat is juist het leuke van dit kapsel, het is zo speels! Het staat haar fantastisch, dat is zeker. Het nadeel hiervan dat het vaak juist hetgeen is wat ik niet wil; half bakken werk.

Compilatie 21 - Haar Inspiratie! Tijd voor verandering?

Natuurlijk kan ik ook mijn lange lokken behouden en nog langer laten worden, precies zoals het vroeger was. Mijn haar wordt extreem lang en ook behoorlijk snel dus dat is gelukkig het probleem niet. Maar het kan wel wat saai zijn helaas. Reese Witherspoon heeft het in laagjes laten knippen met een losse pony, staat haar echt fantastisch! Maar je kan er dan alleen dat kapsel mee maken. Sylvie heeft het op mijn lengte maar dan voller en wilder. Mijn haar is zeer stijl dus hier moet ik voor werken.

Compilatie 11 - Haar Inspiratie! Tijd voor verandering?

Prachtig! Vooral Jennifer weet hoe het moet hoor, deze dame heeft altijd al een fantastisch kapsel gehad. Het lijkt op de mijne maar is een stukje spannender. Beide hebben ook een schuinere pony dan ik heb wat het geheel een beetje opfrist en spannender maakt. Wellicht ook een optie!

Zoals je leest, ik ben er nog niet over uit! Mocht je willen weten hoe mijn lange bob stond uit het begin van mijn blog tijd, kan je hier klikken. Als ik weer deze keuze zou maken zou ik het korter doen, precies zoals de alle eerste dames hebben. Wat vinden jullie?

Liefs,

Elise Joanne