Jaja, ik ben naar de kapper geweest! Indien je mij op Social Media volgt dan heb je dit proces in volle glorie kunnen volgen. In deze video laat ik het resultaat graag aan jullie zien! Wellicht handig voor degen die zich wild gaan schrikken bij de volgende video dat ik mijn nieuwe kapsel even introduceer. Kijk snel verder!

Ik ben naar Kinki Kappers geweest in Zwolle, mijn favoriete kapsalon. Ik vertrouw geen ander zo toe als hun met mijn haren. Ze hebben het kort geknipt, in een langere bob en hebben er behoorijk veel highlights in gedaan. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en ben er ontzettend blij mee! Mij haren heb ik gedoneerd, dat vond ik wel zo mooi om te doen.

Fotos Kapper - Een Tripje naar de Kapper!

Op de linkse foto zie je mij tien minuten voordat ik naar de kapper wandelde, doei haartjes! De vlecht in het midden is er uit eindelijk vanaf gegaan en gedoneerd. De laatste uiterste charmante foto was van tijdens het proces! Sexy he..

Foto Haar - Een Tripje naar de Kapper!

Deze foto’s nam ik net na de kapper en zette ik op Instagram. Ik heb nog nooit zó veel likes en reacties gehad als op deze foto! Dat was echt geweldig leuk!

De komende paar video’s zal je mij nog zien met langer haar. Dit komt omdat ik vooruit heb gewerkt. Ik wist immers niet dat ik een bezoekje aan de kapper zou brengen! Ik kan deze video’s wegens materiaal en tijd niet opnieuw opnemen én ze zijn met de uiterste zorg gemaakt, dat zou ook zeker jammer zijn!

Bedankt voor het kijken!

Liefs,

Elise Joanne