DSC 1953 - The Queen of Moisture - Nieuwe The Body Shop Vitamine E

Al járen heb ik mijn Holy Grail qua gezichtsverzorging gevonden. De Vitamine E collectie van The Body Shop vind ik heerlijk zacht, voedend en verzorgend. De geur is vrij neutraal maar tevens zacht en de prijzen zijn relatief betaalbaar. Nu komt mij favoriete merk uit met nieuwe producten binnen deze collectie, speciaal ontwikkeld om het succes van dit Britse merk te vieren en te eren; ze worden uitgebracht in een nieuw koninklijk jasje!

DSC 1949 - The Queen of Moisture - Nieuwe The Body Shop Vitamine E

Er wordt gezegd dat deze Vitamine E lijn speciaal is voor moeders. Dat is natuurlijk ook omdat Vitamine E goed is voor de rimpeltjes, maar tevens om de Britse koningin te eren. Nu ben ik midden twintig, nog geen moeder én heb ik geen last van rimpeltjes maar dat wil niet zeggen dat ik deze collectie niet ontzettend fijn vind. Je hebt geen rimpels nodig om te smeren met dit product, preventie is natuurlijk een belangrijk sleutel in gezichtsverzorging. Maar deze crèmepjes doen meer dan alleen de rimpeltjes tegengaan en nieuwe celletjes stimuleren om sneller zich te ontwikkelen (dit gebeurt immers wat langzamer wanneer je ouder wordt). Tevens biedt deze verzorging een langdurige vocht regulerende werking op een verzachtende wijze die voedt en beschermt. Deze collectie komt uit met vier producten:

♥The Body Shop Vitamine E Eyes Cube – 4 ml – €12,00
♥The Body Shop Vitamine E Moisture Cream – 50 ml/100 ml – €17,00/€26,00 *
♥The Body Shop Vitamine  E Aqua Boost Sorbet – 50 ml – €19,00 *
♥The Body Shop Vitamine E Overnight Serum in Oil – 28 ml – €19,00

*Deze producten review ik vandaag.

De verpakking is van de typische roze variant die wij kennen binnen deze collectie, alleen zijn de doppen specialer gemaakt om binnen het Britse thema te passen. Leuk! Daarnaast vind ik het top dat er van de Moisture Cream een grote verpakking is uitgekomen, een 100 ml.

♥The Body Shop Vitamine E Moisture Cream – 50 ml/100 ml – €17,00/€26,00

DSC 1953 - The Queen of Moisture - Nieuwe The Body Shop Vitamine E

DSC 1958 - The Queen of Moisture - Nieuwe The Body Shop Vitamine E

DSC 1924 - The Queen of Moisture - Nieuwe The Body Shop Vitamine E

DSC 1943 - The Queen of Moisture - Nieuwe The Body Shop Vitamine E

DSC 1939 - The Queen of Moisture - Nieuwe The Body Shop Vitamine E

Dit is eigenlijk de variant die wij al kennen alleen dan in een nieuwe verpakking én een grotere verpakking. Dit is het product wat ik al járen gebruik als ik niet iets anders aan het testen ben. Ja, ik vind ook enkele andere producten van andere merken fijn, maar dit is de standaard versie waar ik altijd naar terug grijp als iets anders op is of niet bevalt. Zoals je ziet is tarwe olie het product wat als eerste op de ingrediëntenlijst staat en juist daar zit de Vitamine E in verwerkt.

De crème is zacht, voedend en beschermend. Mijn huid ziet er gezond uit en ik heb minder last van droge plekjes. De geur is heerlijk poederig en lieflijk.

De 100 ml is een Limited Edition, speciaal voor moederdag!

♥The Body Shop Vitamine E Moisture Cream – 50 ml/100 ml – €17,00/€26,00

DSC 1956 - The Queen of Moisture - Nieuwe The Body Shop Vitamine E

DSC 1926 - The Queen of Moisture - Nieuwe The Body Shop Vitamine E

DSC 1927 - The Queen of Moisture - Nieuwe The Body Shop Vitamine E

DSC 1936 - The Queen of Moisture - Nieuwe The Body Shop Vitamine E

DSC 1933 - The Queen of Moisture - Nieuwe The Body Shop Vitamine E

Mooi potje waar deze sorbet in komt! Net even iets luxer en chiquer. Dit product is een moisturiser maar voelt bijna exact aan als de bekende ‘Sorbet’ producten van de andere collecties die vorig jaar zijn uitgebracht. Alleen is dit product wat zachter en dunner. Het voelt heerlijk verkoelend aan en ik denk dat in de zomer deze erg fijn is om te gebruiken. Hij zorgt voor een vochtregulerend en dus verfrissend gevoel. Hij voelt licht en koel aan op de huid en trekt snel in.

Een fijn nieuw product! Voor in de zomer zou ik deze graag gebruiken, voor nu gebruik ik liever de originele dagcrème.

DSC 1906 - The Queen of Moisture - Nieuwe The Body Shop Vitamine E

Tja, hoe kan het ook anders; ik vind deze beide producten fijn! Logisch, de Moisture Cream is hetzelfde als die wij kennen en waar ik al groot fan van ben. De andere is voor mij nieuw, de Aqua Boost Sorbet. Hij voelt prettig, is heerlijk verkoelend en hydraterend. Voor het volgend seizoen, na een dagje zon te hebben gepakt zal hij erg prettig zijn.

De Moisture Cream is verkrijgbaar in twee soorten, waarvan de grootste (de 100 ml) speciaal ontwikkeld is voor moederdag en dus een Limited Edition is. Ik vind zo’n grote pot ontzettend handig en klein genoeg om gewoon altijd mee te nemen voor vakantie of een weekendje weg. Van mij mag die er in blijven!

Deze producten van The Body Shop zijn al te koop. Kijk in de winkels of koop ze online.

Liefs,

Elise Joanne

Deze producten zijn verkregen van een bedrijf of merk.

Om 15:00 komt er een tweede artikel.