Dit artikel is geschreven in samenwerking met Phillips.

Het is raadzaam, indien je dit artikel volledig wil kunnen lezen, je adblocker uit te schakelen.

DSC 3502 - Phillips Visa Pure Gezichtsreinigingsborstel Review

Dolletjes! (té leuk woord om niet te gebruiken) Ik heb een product de afgelopen tijd mogen testen waar ik oprecht zó naar uitkeek. Reinigen van het gezicht elke dag is enorm belangrijk. Ik draag vrijwel elke dag make-up en test natuurlijk ontzettend veel dingen uit. Een goed product dat mijn gezicht heerlijk schoon en verzorgd achterlaat is dan ook essentieel. Maar hoe zit het met de manier waarop je dat doet? Ik testte de Phillips Visa Pure Gezichtsreinigingsborstel die je leven niet alleen iets makkelijker moet maken in het reinigingsproces maar ook juist dat moet bewerkstelligen wat je graag wilt; een schone en frisse huid. Kijk je mee?

DSC 3503 - Phillips Visa Pure Gezichtsreinigingsborstel Review

DSC 3504 - Phillips Visa Pure Gezichtsreinigingsborstel Review

De Phillips Visa Pure zorgt voor een diepe doch milde reiniging voor een zachte en stralende huid. Dit product is gemaakt om hier snel en gemakkelijk voor te zorgen. Het enige wat je namelijk doet is de opzetborstel nat maken, je favoriete reinigingsproduct er op doen, product aanzetten en je bent klaar om te gaan. Na één minuut is de reiniging van je gezicht al voltooid.

DSC 3518 - Phillips Visa Pure Gezichtsreinigingsborstel Review

DSC 3514 - Phillips Visa Pure Gezichtsreinigingsborstel Review

DSC 3813 - Phillips Visa Pure Gezichtsreinigingsborstel Review

DSC 3800 - Phillips Visa Pure Gezichtsreinigingsborstel Review

DSC 3802 - Phillips Visa Pure Gezichtsreinigingsborstel Review

DSC 3505 - Phillips Visa Pure Gezichtsreinigingsborstel Review

Hoe werkt het?

De Phillips Visa Pure komt in een mooie roze verpakking die niet misstaat in je badkamer. Hij wordt geleverd met twee borsteltjes; één voor de gevoelige huid en één voor de normale huid. Beide zijn gemaakt om elke dag gebruikt te worden, in de ochtend en de avond (of wanneer jij graag je gezicht reinigt natuurlijk).

Je laat hem eerst een aantal uren op voordat je hem gebruikt; daarna kan je hem onafgebroken 30 minuten gebruiken voordat je hem weer op moet laden. Een ‘behandeling’ duurt één minuut dus met die tijd kan je hem bijna een hele maand gebruiken voordat je hem weer in het stopcontact moet steken.

Hij heeft twee snelheden; eentje voor een milde reiniging en eentje voor een diepe reiniging. Je drukt één keer op de grijze knop voor de eerste stand. Dan draait hij de borstel op een vibrerende en roterende wijze voor 20 seconden rond zodat je de borstel langs de eerste helft van je gezicht kan halen. Daarna stopt hij een seconde om aan te geven dat hij opnieuw 20 seconden gaat draaien. In die tijd verplaats je hem naar een ander gezichtsdeel. Dan stopt hij weer een seconde en ga je voor de laatste 20 seconden naar het derde deel van je gezicht. In 1 minuut pak je dus de linkerhelft van je gezicht, de rechterhelft én je T-zone apart.

DSC 3824 - Phillips Visa Pure Gezichtsreinigingsborstel Review

DSC 3833 - Phillips Visa Pure Gezichtsreinigingsborstel Review

Ik heb dit product een tijdje getest en ik vind het een heel prettig product! Het fijne is dat hij waterbestendig is dus je kan hem onderdompelen naar believen én je kan hem onder de douche gebruiken. Groot pluspunt! Daarnaast kan elk product naar keuze op de borstel worden aangebracht om te reinigen. Ik gebruik mijn favoriet, de Philosophy 3 in 1 Cleanser. Dit doe ik normaal met de hand wat voor mijn gevoel altijd prima ging. Nu kan ik hem elke avond pakken, en mijn gezicht toch wat dieper en grondiger reinigen dan ik voorheen deed. Hieronder kan je zien dat hij wat dieper reinigt dan ikzelf met mijn handen kan.

Zelf heb ik enkele dagen de ‘normale’ borstel gebruikt en vind deze prettig als ik meer make-up op heb dan ‘normaal’. De ‘gevoelige’ borstel gebruik ik voor elke dag. Die is net even iets zachter voor je huid. Nu heb ik geen gevoelige huid maar ik liet de stand altijd op één staan, de tweede is al bijna niet nodig want hij reinigt dan ook echt al naar behoren.

DSC 3838 - Phillips Visa Pure Gezichtsreinigingsborstel Review

Op deze manier kom ik op plekjes die met de hand minder makkelijk te reinigen zijn, zoals vlak langs mijn neus en bij mijn haarlijn. Op het eerste watje kun je zien dat er toch nog wat foundation van mijn gezicht af kwam op deze plekken ná dat ik hem zonder de Phillips Visa Pure maar alleen met de hand heb gereinigd. Dat had ik niet verwacht! Het rechter watje laat zien dat na het gebruik van de borstels wél alles afdoende verwijderd is.

DSC 3820 - Phillips Visa Pure Gezichtsreinigingsborstel Review

Bij aankoop krijg je een handige reisetui erbij, zo blijft hij beschermd in je tas. Hij is ook vrij licht van gewicht dus het is ook prima mee te nemen als je op vakantie gaat.

Naderhand heb ik zó’n zachte huid! Hij heeft door de werking een hele zachte en licht exfoliërende werking en mijn huid is oprecht beter gereinigd. 17.000 masserende borstelhaartjes verwijderen vuil, make-up en dode huidcellen en daar kunnen mijn handen niet tegenop.

Naast de twee borsteltjes die je krijgt bij aanschaf, zijn er nog 4 speciale borsteltjes verkrijgbaar: een ‘Extra Sensitive’ borsteltje voor de extra gevoelige huid, een opzetborstel ‘Deep Pore’ voor dieptereiniging van de poriën, een opzetborstel ‘Exfoliation’ met een scrubbende werking en de ‘Anti-blemish‘, die de twee oorzaken van onzuiverheden bestrijdt en de huid in alle zachtheid reinigt.

Na het reinigen van je huid maak je het borsteltje gewoon schoon met warm water.

DSC 3502 - Phillips Visa Pure Gezichtsreinigingsborstel Review

Eigenlijk wordt de tijd dat ik mijn gezicht reinig verkort, want het kost mij maar één minuut op met de Phillips Visa Pure mijn gezicht grondig te reinigen. Over het resultaat ben ik zó te spreken! Ik heb een zachte huid, die schoon en fris aanvoelt zonder dat ik daar veel moeite voor hoef te doen. Ik wilde dit product al langer hebben en ben blij met deze samenwerking met Phillips. Ja, ik kan dit product aanbevelen! Het is wel even een behoorlijke aanschaf, maar dan zit je ook jaren weer goed. De borsteltjes, indien je ze elke dag 2 keer gebruikt (in de ochtend en avond), gaan ongeveer drie maanden mee. Je bent dus met de aanschaf van dit product voor in ieder geval een half jaar klaar. Ikzelf gebruik hem elke avond dus ik kan er nog wat langer mee doen. Daarna kan je gewoon de borsteltjes voor een aantal euro weer aanschaffen.

De Phillips Visa Pure kost normaal rond de €159,99. Nu zag ik dat Bol.com hem in de aanbieding heeft voor €125,00. Daarnaast wordt deze borstel wel bij meerdere winkels verkocht, online maar ook in fysieke winkels zoals de Mediamarkt.

Liefs,

Elise Joanne

avw - Phillips Visa Pure Gezichtsreinigingsborstel Review