avw - Win 3 x Guus Meeuwis CD + Lifestyle/Beauty-Pakket!
DSC 2643 800x530 - Win 3 x Guus Meeuwis CD + Lifestyle/Beauty-Pakket!

Nederlanders zijn best gelukkige mensen zo blijkt uit het World Happiness Report 2017. Van de 155 landen staat ons kleine kikkerlandje namelijk op plekje nummer 6 en dat vind ik zéér hoog. Nu is het mijn taak drie van deze Nederlanders, nóg gelukkiger te maken! Ik mag namelijk 3 keer mooie pakketten met producten van Procter & Gamble weggeven, én de exclusief voor Kruidvat samengestelde cd van Guus Meeuwis.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Procter & Gamble.

DSC 2672 800x530 - Win 3 x Guus Meeuwis CD + Lifestyle/Beauty-Pakket!

Ik word de laatste tijd gelukkig van de zon, de lente die eraan komt, de fijne momenten die je buiten kan spenderen. De plantjes die groeien, de was die buiten opgehangen kan worden, mijn favoriete series die weer online komen, aardbeien die weer genuttigd kunnen worden; ik word daar heel gelukkig van. Klein en kneuterig, dat doet het ’em voor mij.

Ook Kruidvat is gelukkig en wil dit vieren. Drie grote strijdkrachten bundelen hun krachten; je krijgt in de actieperiode van 24 april tot en met 7 mei, bij de Kruidvat, bij aankoop van 2 Procter & Gamble producten de Guus Meeuwis ‘Grootste Hits‘ cd cadeau. Op deze cd (van toch wel een van mijn favoriete Neerlands artiesten) staan de twee nooit eerder op cd uitgebrachte nummers ‘Tabee’ en ‘Zonder Jou’.

Voor de P&G producten Swisse, Olaz en de Gillette & Gillette Venus navulmesjes, geldt dat fans van Guus de cd al kunnen scoren bij aankoop van één product. Op Swisse, Olaz en Gilette navulmesjes (6st, 8st, 10st, 12st) geldt ook nog eens 25% korting.

Natuurlijk heb ik ook producten van Procter en Gamble die ik zeer kan aanraden zoals Gillette Venus Snap (in de nieuwe kleur Cosmo Pink!) of de Gillette & Olaz. Maar kijk ook eens naar de nieuwe Olaz Ultimate Eye Cream lijn waar ik vorige week een review over schreef. Of vul je voorraad shampoo aan met de nieuwste Aussie Miracle Nourish lijn waar ik lyrisch over ben.

DSC 2668 800x530 - Win 3 x Guus Meeuwis CD + Lifestyle/Beauty-Pakket!

Even de actievoorwaarden kort op een rij:

♥Bij aankoop van 1 actieproduct van Gillette & Gillette Venus navulmesjes (6st, 8st, 10st en 12st), Swisse & Olaz krijg je de cd gratis én 25% korting.
♥Bij aankoop van 2 producten van Always, Always Discreet, Antikal, Ariel, Aussie, Fixodent, Gillette, Head & Shoulders, Herbal Essences, Lenor, Oral-B, Pampers billendoekjes, Tampax en Venus (met uitzondering van mini’s, geschenksets en Swisse proefverpakkingen) krijg je de cd gratis.
♥Er zijn 10 x 2 tickets beschikbaar voor het concert ‘Groots met een zachte G’ in juni. Deze 20 geluksvogels mogen bovendien backstage voor een groepsfoto met Guus Meeuwis. Kruidvatshoppers kunnen de unieke code op hun kassabon invullen op de landingspagina http://www.kruidvat.nl/guusmeeuwis. De actiecode kan tot 14 mei 23:59 worden geactiveerd. De winnaars worden uiterlijk 19 mei 2017 gemaild.

De deelnemende merken zijn:

♥Always ♥Always Discreet ♥Antikal ♥Ariel ♥Aussie ♥Fixodent ♥Gillette ♥Gillette Venus ♥Head & Shoulders ♥Herbal Essences ♥Lenor ♥Olaz ♥Oral-B ♥Pampers billendoekjes ♥Swisse ♥Tampax*

*met uitzondering van mini’s, geschenksets en Swisse proefverpakkingen.

DSC 2653 800x530 - Win 3 x Guus Meeuwis CD + Lifestyle/Beauty-Pakket!

Winactie! 

Wil jij de producten op de foto winnen? Doe dan hieronder mee in de comments! Geef aan wat je favoriete nummer is van Guus Meeuwis en vul het juiste e-mailadres in waarop ik je kan bereiken – in het daarvoor bestemde vakje – als je bent uitgekozen.

Volgende week zaterdag 6 mei kunnen de winnaars een mail verwachten en komen deze pakketten van Procter & Gamble jouw kant op.

Veel plezier met luisteren naar ‘t Guuske!

Liefs,

Elise Joanne