Carmen Still Elisejoanne.nl  1 - First Time Impression: Carmen Perfect Curls Krulborstel

Vandaag weer eens een ander soort video! Ik testte de Carmen Perfect Curls CB5032 voor de eerste keer en dat leverde heel wat spannende momenten op, haha. Het is een automatische krulborstel die langer haar golven tot lichte krullen moet geven, en met korter tot halflang haar (zoals dat van mij) een ‘echt’ kapsel. Kijk je mee?

Ik gebruik de laatste tijd namelijk veel mijn rollers van Carmen en dat is handig en geeft een mooie resultaat, maar het is ook tijdrovend. Nu ik mijn haar elke ochtend afwissel tussen ‘lekker speels’ en ‘perfect tuttig’ leek mij dit apparaat daar dus perfect voor! Ik testte hem uit, voor de eerste keer, met jullie erbij. Ik vind het een heel leuk ding! Verwacht er geen enorme krullen van, zeker niet met kort haar, maar hij is perfect voor wat ik nodig heb. Je haar gaat gemakkelijk uit de klit, de borstel zelf is echt heel makkelijk te gebruiken als je het eenmaal snapt en ik vind het ook heel leuk om te doen.

De prijzen verschillen dus een beetje, hij kost tussen de €50 en de €70 maar bij Bol.com heb je nu korting en zijn het beste geprijsd op dit moment. Bij aankoop van deze borstel krijg je ook nog een schoonheidsbon cadeau, tevens bij 6 andere tangen. Deze actie is geldig tot en met 23 mei. Op de site van Carmen zelf kan je alle tangen bekijken.

Bedankt voor het kijken en vergeet niet te abonneren!

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf of merk.