avw - Prachtige cadeau inspiratie voor Moederdag
DSC 2840 800x530 - Prachtige cadeau inspiratie voor Moederdag

Moederdag, aankomend zondag is het zo ver. Heb jij je cadeautje al paraat? Ik ben vorig jaar zelf moeder geworden en mocht mijn allereerste Moederdag dan ook vieren in die hoedanigheid. En op zo’n dag is het leuk om iets te krijgen of te geven, een kusje, een kaartje, een bosje bloemen of een mooi sieraad. Vandaag laat ik je héle mooie items zien  van Brandfield die je wellicht wel wat inspiratie geven om te geven.. of om voor jezelf te vragen! Dat mag ook heus wel.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Brandfield.

Zoals ik hierboven al zeg, je mag best even loeren voor jezelf en partnerlief en kindlief een wensenlijstje geven. Wellicht zie je mooie stukken voor een andere moeder, of dat nou een vriendin, tante, oma of zusje is.

Ik houd van sieraden, ik draag elke dag wel een aantal items. Op dagelijkse basis enkele stukken, voor die ene date of speciale dag, dat evenement of etentje wel eens wat meer, dan pak ik uit. Ik houd van mooie stukken, elegante stukken, vrouwelijke stukken. Ik heb vier prachtige sieraden om te laten zien, die elk apart een eyecatcher zijn maar ieder tezamen werkelijk waanzinnig staan. Alle stukken komen bij Brandfield vandaan, een webwinkel die weet wat style is én stukken goed kan combineren met elkaar. Ik gebruik hun site geregeld voor inspiratie, beter goed gejat dan.. Het handige van Brandfield is dat zij een enorm groot aanbod hebben. Van Michael Kors tot Calvin Klein, My Jewellery tot Swarovski en van Buddha to Buddha tot Zinzi. Ook relatief onbekende merken zijn aanwezig. In ieder geval kwalitatief mooi merken binnen een heel ruime prijsklasse. Ik combineerde vier items, afkomstig uit vier verschillende prijsklassen en stijlen. Moeite met het zoeken naar het juiste product? Kijk dan even op de speciale pagina voor Moederdag cadeaus, een handige tool die uitkomst kan bieden.

DSC 2772 800x530 - Prachtige cadeau inspiratie voor Moederdag

DSC 2774 800x530 - Prachtige cadeau inspiratie voor Moederdag

Als eerste valt mij op dat de items echt in een hele mooie verpakking worden geleverd, wat een plaatje! Echt een cadeautje.

DSC 2786 800x530 - Prachtige cadeau inspiratie voor Moederdag

DSC 2789 800x530 - Prachtige cadeau inspiratie voor Moederdag

DSC 2792 800x530 - Prachtige cadeau inspiratie voor Moederdag

DSC 2878 800x530 - Prachtige cadeau inspiratie voor Moederdag

Het eerste stuk op mij linkerarm is het zilveren Michael Kors MK5353 horloge, eentje die ik (bijna vergelijkbaar) zelf op dagelijkse basis zeer draag. Stijlvol, vrouwelijk en toch ook stoerder door de stevige schakels. Tevens een tijdloos horloge vind ik, geschikt voor zeer veel vrouwen. Ik doe járen met mijn horloge, mijn vorige heeft 14 jaar rond mijn pols gezeten voordat Boris vond dat ik er afstand van moest doen.

Prijs €249,-

DSC 2779 800x530 - Prachtige cadeau inspiratie voor Moederdag

DSC 2785 800x530 - Prachtige cadeau inspiratie voor Moederdag

DSC 2849 800x530 - Prachtige cadeau inspiratie voor Moederdag

Ik combineer hem met een stoerder stuk, iets wat ik echt heel tof vind! Een Paul Hewitt Leather Anchor armband (PH-PH-L-S-GR), die ik bestelde in het grijs. Grijs en zilver staan mooi bij elkaar, maar je kan deze armband in vrij veel verschillende tinten kopen. Je bindt de uiteinden aan elkaar door het zilveren ankertje door het lusje te doen.

Prijs €49,95,-

DSC 2829 800x530 - Prachtige cadeau inspiratie voor Moederdag

DSC 2834 800x530 - Prachtige cadeau inspiratie voor Moederdag

DSC 2873 800x530 - Prachtige cadeau inspiratie voor Moederdag

Aan mijn rechter pols heb ik een heel ander soort type sieraad, een stuk rustiger en heel fijntjes. Dit kan je natuurlijk ook combineren met een grover horloge, dat doe ik zelf ook geregeld. Wel moet je oppassen dat hij dan niet wegvalt want dat is zonde natuurlijk. Het kleine staafje in het midden van deze Selected Jewels armband (1324916) geeft het geheel net even iets extra’s, de rest is een simpele schakel. Klein maar fijn is absoluut een gewaardeerde stijl nu. Het liefste combineer ik dus groter, grover en sprankelend, met kleintjes en fijntjes.

Prijs €19,95,-

DSC 2798 800x530 - Prachtige cadeau inspiratie voor Moederdag

DSC 2826 800x530 - Prachtige cadeau inspiratie voor Moederdag

DSC 2840 800x530 - Prachtige cadeau inspiratie voor Moederdag

Aan mijn ringvinger het pronkstuk, eentje waar ik meteen verliefd op werd zodra ik hem zag. Ik hou van grote ringen, aanwezige varianten die stralen en sprankelen. Ik ben sowieso gek op ringen met een ‘kleurtje’, en deze heeft er meerdere. Wel is hij alsnog elegant, met blauwe, groene en zilveren steentjes. Bij elkaar maakt dat geen rommelige ring maar een ware schoonheid waar je niet omheen kan. Ik draag tevens graag – en op dagelijkse basis – sieraden van Swarovski en deze behoort ook toe aan dit merk.

Prijs €149,95,-

DSC 2763 800x530 - Prachtige cadeau inspiratie voor Moederdag

Dat waren ze! Mooie stukken of niet? Ik vind de combinatie van stoer, simpel, elegant, grover en sprankelend súper goed bij elkaar staan. Individueel zijn het dus ook mooie items, ieder op haar eigen manier. Zoek je dus nog een cadeautje? Voor 23:30 besteld, de volgende dag al in huis. Retourneren is gratis indien de maat, kleur, of stijl toch niet helemaal klopt.

Heb jij een ‘wensenlijstje’ voor Moederdag? Weet jij al wat je jouw (schoon)moeder of moederfiguur gaat geven?

Liefs,

Elise Joanne