DSC 0250 - Outfit Of The Day! Black & Blue

Wat is het alweer lang geleden dat ik een Outfit Of The Day (OOTD) liet zien aan jullie. De laatste, en tevens eerste keer, betrof het een outfit die ik droeg naar een prachtige bruiloft (klik hier). Vandaag laat ik een alledaagse outfit zien die sinds korte tijd enorm favoriet is geworden. Het is helemaal Elise door de combinatie van stijlen. Ik heb allerlei verschillende stijlen en dat is gedeeltelijk te zien in de outfit van vandaag.

Samen - Outfit Of The Day! Black & Blue

De gehele outfit omvat een lichte spijkerbroek van de H&M waar ik eerst enorm aan moest wennen! Een dergelijk lichte kleur draag ik eigenlijk ooit, alleen donkere exemplaren, maar voor de lente en zomer vind ik het eigenlijk een heel geschikt kleurtje. De sneakers zijn eigenlijk hetzelfde verhaal, wat een verandering voor de tuttige Elise om ineens sneaker te dragen! Althans, zo denk ik dat men denkt, haha! Maar dit zijn echt sneakers gemaakt voor mij, ik vind ze zo enorm tof! Gecombineerd met een blousje en een lekker felle blazer voelt dit als een tweede huid. Alles zit heerlijk en past perfect. Ik draag veel verschillende combinaties van kleding, dit is er simpelweg één van; lekker casual maar toch gekleed.

DSC 02192 e1399115506120 - Outfit Of The Day! Black & Blue

DSC 0258 - Outfit Of The Day! Black & Blue

DSC 0244 - Outfit Of The Day! Black & Blue

DSC 02611 - Outfit Of The Day! Black & Blue

DSC 0273 - Outfit Of The Day! Black & Blue

DSC 0276 - Outfit Of The Day! Black & Blue

DSC 0279 - Outfit Of The Day! Black & Blue

DSC 0282 - Outfit Of The Day! Black & Blue

De Outfit! (op enkele items kan je klikken voor een ander, bijbehorend, artikel of filmpje)

♥Lichtblauwe Spijkerbroek €29,95 –  H&M
♥Collarless Blouse €25,95 – Loavies.com
♥Babyblauwe Blazer – €29,95 – Bershka
♥Horloge MK Silver €29,95 – Loavies.com
♥Swarovski Oorbellen €60,00 – Swarovski
♥Zumbra Sneakers €90,00 – Footlocker
♥Nagellak: Sensationals Tauper Tulips – Bol.com
♥Lippen: L’Oréal Color Riche Liquid Lipstick Fuchsia Drama €15,99- Kruidvat

 ♥Met dank aan mijn man Boris voor de foto’s en aan Bo voor de lach op mijn gezicht. Ik vind outfit foto’s maken erg leuk! Hopelijk denken jullie daar hetzelfde over wat betreft het lezen ervan, want dan ik zou het leuk vinden om dit vaker te doen. 

Liefs,

Elise Joanne