IMG 1489 4032x3024 1024x768 - Op een slimme manier online winkelen, tip van flip!

Ik winkel graag online, ik neus soms uren webshops af en gooi mijn winkelwagentje vol. Ik deel ook graag mijn zoektochten in de nieuwe rubriek die goed in de smaak valt, echt heel tof om te zien! Mocht ik dan zelf eindelijk eens daadwerkelijk op ‘bestellen’ klikken en er weer een lading van deze of gene onze kant op komt doe ik dat met dít spaarprogramma.

Winkel jij bij de Bijenkorf? Koop je je nieuwe voorraad luiers bij Bol of bestel je je boodschappen bij de Appie? Nieuwe laptop bij Coolbue of handdoeken bij de Blokker? Vrijwel elke online winkel die je kunt bedenken, zo’n 2000 webshops, zijn aangesloten bij ippies.nl. Ken je ippies.nl nog niet?

Wishlist artikel mei 2019 1024x578 - Op een slimme manier online winkelen, tip van flip!

Ippies.nl is het gratis (ik herhaal, gratis), spaarsysteem. Een ‘ippie’ is 1 cent waard. Elke keer als jij online iets koopt bij een van de aangesloten webshops spaar je ippies. Voordat je je bestelling wilt plaatsen log je in op je account (of via de app, fijn dat ze dat ook hebben) en klik je door naar de webshop waar je een bestelling wilt plaatsen zoals Bol.com. Of bijvoorbeeld een leuke overnachting via Booking.com. Je handelt de bestelling af zoals je gewend bent en binnen 24 uur staan je gratis gespaarde punten op je ippies.nl account.

Okay, maar wat kan je dan met die gespaarde punten? Gespaarde ippies kun je op verschillende manieren uitgeven. Je kunt ze inwisselen voor cadeaukaarten van webshops zoals Bol.com of Coolblue. Maar je kunt ook denken aan een bioscoopkaart van Pathe of Vue. Je kunt er ook online mee betalen in een aantal webshops zoals The Little Green Bag of New York Pizza. Je kunt ze ook doneren aan stichting Opkikker. Dit vind ik zelf een hele mooie, dat je de optie krijgt om ze te doneren. Ik bestel enorm veel online, van boodschappen tot luiers en van kleding tot sieraden. Ik vind het handig, de keuze is reuze en het gemak is groot. Ik hoef dus niets extra’s te doen dan normaal én ik betaal niks voor de service om ippies te sparen. Op een gegeven moment heb je een leuk bedrag bij elkaar, zonder dat je het zelf doorhebt, en dat kan je dan weer uitgeven. Aan jezelf of een mooi goed doel.

Ippies 1024x309 - Op een slimme manier online winkelen, tip van flip!

Het zijn niet alleen producten waar je ippies op spaart, ook als je van telecombedrijf veranderd of van verzekering kan je dit doen door eerst in te loggen op je ippies account.

En what’s in it voor ippies.nl dan? Ik hoor het je denken, terecht. Want gratis voor mij, hoe kan ippies.nl dan bestaan? Wanneer je via ippies.nl bij een webshop shopt, ontvangen zij een commissie, eigenlijk hetzelfde als wanneer ik een affiliate link in mijn artikel gebruik. Jij betaalt niet meer dan normaal maar ik krijg vanwege de doorverwijzing een commissie. Deze commissie deelt ippies.nl met jou door ippies bij te schrijven op jouw account. Binnen 24 uur na de bestelling ontvang je van ippies.nl een mail. Hierin staat hoeveel ippies je bij welke webshop hebt gespaard.

Hoe kan je verder nog ippies sparen? Door via ippies.nl te shoppen bij aangesloten webshops zoals hierboven benoemd, door anoniem mee te doen aan online marktonderzoeken of door te bieden op veilingen bij Ticketveiling.nl. Maar ook door jouw vrienden uit te nodigen om ook een account aan te maken bij ippies.nl.

En weet je, als je dan toch besteld kan je net zo goed een account aanmaken, dat is zo gepiept. Als je er naderhand alsnog iets aan verdiend is dat net zo leuk. Gespaarde ippes gaan bij mij naar Stichting Opkikker. Alle kleine beetjes helpen!

Kende jij ippies.nl al? Je kan je hier inschrijven en meer info vinden! Iedereen die zich inschrijft via mij krijgt 200 welkomstippies in plaats van de gebruikelijke 100!

Liefs,

Elise Joanne

Dit artikel betreft een samenwerking.