avw - De mooiste kerstcadeautjes voor onder de kerstboom
DSC 0079 1024x678 - De mooiste kerstcadeautjes voor onder de kerstboom

Elk jaar krijg ik de vraag wat ik zou willen krijgen tijdens de feestmaand. Of als kleinigheidje onder de boom of als wat groter cadeau van Boris. Elk jaar moet ik daar eventjes over nadenken want tja, ik heb toch alles al? Er zijn cadeaus die altijd goed zijn, van heerlijke parfum tot fijne boeken die uit zijn gekomen tot het meest traditionele en klassieke cadeau; een sieraad. En met plezier laat ik er vandaag een aantal zien en geloof mij, kwaliteit hoeft heus niet enorm prijzig te zijn. Fashionable sieraden voor een betaalbare prijs, kijk je mee?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Zinzi. 

DSC 0129 1024x678 - De mooiste kerstcadeautjes voor onder de kerstboom

DSC 0067 1024x678 - De mooiste kerstcadeautjes voor onder de kerstboom

Ik zag deze zilveren ketting en had mijn oog er meteen op laten vallen. Deze zilveren ketting, twee simpele koorden van echt zilver met twee staafjes ertussen, zag er prachtig uit. Minimalistisch maar zeer doeltreffend. En zal ik hét woord gebruiken? Hip! Ik heb menig vriendinnetje gezien met een dergelijke ketting en juist het simpele van het sieraad maakt het bijzonder, ik was meteen verliefd. Ik ben niet van de minimalistische sieraden áls ik een sieraad draag buiten mijn vaste exemplaren om. En mede daarom heb ik vaak moeite met het combineren ervan. Deze ketting kan altijd, voor elke afspraak. Ik ben hier erg blij mee! Deze Zinzi Zilveren Staaf – ketting kost €49,95.

DSC 0062 1024x678 - De mooiste kerstcadeautjes voor onder de kerstboom

De volgende items zijn een aanrader omdat er nu een leuke actie mee loopt bij Zinzi, twee stuks voor €35,00. Ik draag elke dag, al sinds ik een klein meisje ben, oorbellen. En meer specifiek oorknopjes. Ik houd niet van te veel poespas aan mijn basis sieraden, ik vind het mooier als het een kleine glitter is, een subtiele glans en een zachte aanblik heeft. Deze oorknopjes zijn dan dus ook perfect! Je kan kiezen uit bijna 30 verschillende oorknopjes die deze actie samen vormen, en dat is behoorlijk wat. Ik koos voor een zilveren exemplaar en een roségouden. De zilveren hebben de vorm van hartjes, vrouwelijk – ergens ook een beetje meisjesachtig maar niet kinderlijk, en vrolijk. De roségouden hebben een vinkje, een soort uitgerekte ‘V’ en die vorm sprak mij meteen aan. Ik draag bijna altijd alleen maar zilveren sieraden vanwege voorkeur en omdat ik dat mooier vind staan bij mijzelf. Maar ik heb zeker roségouden sieraden en vind het wel fijn af te kunnen wisselen in de zomer of bij de outfit die daar om vraagt. Deze Zinzi Oorknopjes kosten 2 voor €35,00.

DSC 0071 1024x678 - De mooiste kerstcadeautjes voor onder de kerstboom

DSC 0079 1024x678 - De mooiste kerstcadeautjes voor onder de kerstboom

DSC 0120 1024x678 - De mooiste kerstcadeautjes voor onder de kerstboom

Als laatste koos ik een ring, en ik ben echt een sucker voor de wat grotere ringen. Ik denk juist omdat ik verder het heel rustig houd, het er op mijn hand er best uit mag springen. Ik koos voor een zilveren exemplaar met een wat dikker bandje en een ronde steen in het midden. De zwarte steen steekt niet uit dus je kan nergens achter blijven haken (in mijn geval wel zo handig..) en die steen wordt weer omring door kleine witte zirconia’s. De ring bevat een extra rodiumlaag voor een langdurige glans. Een klassieke ring in een modern jasje vanwege het dikkere bandje, het is een keer wat anders dan wat ik normaal draag. Deze Zinzi Zilveren Ring kost €69,95.

DSC 0100 1024x678 - De mooiste kerstcadeautjes voor onder de kerstboom

Voor wie benieuwd is, de zilveren sieraden zijn van echt zilver en altijd ‘gerodineerd’ voor een warme witgouden uitstraling. De geelgouden vergulding komt bovenop het zilver. De Zinzi Gold collectie is vervaardigd van echt 14 karaat goud en de Zinzi watches zijn van geheel staal dus ook de kast.

Weet jij al wat gaat vragen voor kerst? Liggen de cadeautjes al onder de kerstboom?

Liefs,

Elise Joanne