DSC 0338 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

Ik draag graag sieraden, welke vrouw niet? Natuurlijk heb ik mijn voorkeuren in de grote stapel accessoires waar ik uit kan kiezen. Ik heb standaard sieraden om die te mooi zijn om te laten liggen en ik heb sieraden die gewoonweg té prachtig zijn om elke dag om te hebben. Vandaag geef ik een kijkje in mijn sieraden kast en laat ik jullie mijn favoriete en mooiste exemplaren zien. Een combinatie van wat luxer en budget!

DSC 03151 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

DSC 0483 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

De eerste paar sieraden zijn allemaal van Swarovski en zijn sieraden die mij zeer dierbaar zijn. Elk stuk had ik op mijn trouwdag om/op en heb ik gekregen van mijn allerliefste ouders. De bovenstaande oorbellen droeg ik die dag en vrijwel elke dag die daarna volgde. Natuurlijk draag ik wel eens andere exemplaren maar deze gaan eigenlijk in de ochtend standaard in!

Swarovski – €60,00

DSC 03262 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

DSC 0327 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

Deze ring kennen jullie vast wel van de swatchfoto’s die ik maak! Deze ring is ook van Swarovski en komt uit dezelfde collectie als de oorbellen. Ik draag standaard mijn trouwring aan mijn rechterhand en deze glimmende rakker aan mijn linkerhand. Ook deze vergezelde mij op mijn trouwdag. Een keuze die niet vaak door bruidjes word gemaakt, maar wel door mij!

Swarosvki –  €89,00

DSC 0332 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

DSC 0336 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

Deze prachtige ketting valt net boven mijn decolleté. Ik vind hem ontzettend mooi omdat hij klassiek is maar toch aanwezig. Hij is in mijn ogen helemaal Elise! Vanwege mijn sweetheart-neckline van mijn trouwjurk past het perfect!

Swarosvki – €100,00

DSC 0338 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

DSC 0342 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

Als laatste Swarovski pareltje eentje uit een geheel andere collectie. Dit armbandje is vrij standaard en is ook altijd standaard te verkrijgen. Hij is klassiek en simpel maar ontzettend elegant!

Swarovski – €99,00

DSC 03491 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

DSC 03542 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

DSC 03511 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

Zie hier mijn verlovingsring! Een prachtige donkerblauwe edelsteen met diamantjes omringd. Het is een replica van de ring die prins William aan zijn geliefde Kate gaf. Nee, het is niet een goedkope replica van twee tientjes die je haalt bij de Lucardi. Jammer genoeg zijn van dat soort ringen er steeds meer gekomen.. Hij was allicht prijziger dan dat maar de exacte prijs mag ik niet weten van mijn allerliefste echtgenoot. De emotionele waarde is ook stukken belangrijker.

DSC 03701 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

DSC 0489 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

Dan komen we bij de krachtpatsers! Ik ben dol op statement kettingen en heb er sinds de liefdadigheid van Beautiful Bijoux dan ook een aantal aan mijn arsenaal toegevoegd. Deze zonnig gele ketting kost een tientje en maakt elke outfit ineens een stukje krachtiger. Lekker grof en lekker aanwezig!

Beautiful Bijoux – €10,00

DSC 03752 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

DSC 0501 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

DSC 05001 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

Ook deze ketting is van Beautiful Bijoux en ik vind hem fantastisch! Echt enorm groot, zelfs vrij zwaar en heerlijk aanwezig. Ondanks dat hij erg groot is vind ik hem niet zo schreeuwerig als dat ik eerst had gedacht toen ik hem zag. Ik draag hem bij ontzettend veel verschillende gelegenheden en hij past elke keer weer.

Beautiful-Bijoux – €14,95

DSC 0360 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

DSC 04981 - Mijn Favoriete & Mooiste Sieraden!

Het laatste exemplaar is ook afkomstig van BB. Ik houd normaal niet van zulke ‘frilly’ kettingen maar ik vind deze toch wel errug gaaf! Hij zit ook zo perfect rond mijn neklijn..

Beautiful Bijoux – €12,95

♥Zo, dat waren de sieraden die ik graag met jullie wilde delen! Als het goed is zijn alle exemplaren hierboven nog verkrijgbaar bij de merken of bedrijven mocht je liefde voor een stuk aangewakkerd zijn! Natuurlijk draag ik standaard mijn trouwring om mijn rechter ringvinger. Maar die zien jullie natuurlijk al genoeg in filmpjes! 

Liefs,

Elise Joanne