Regenjassen 2 - Leuke - en betaalbare - 'tussenjassen' voor de herfst!

Tja, wat draag je als het een beetje kan regen en net niet lekker is om zonder jas de deur uit te stappen? Een tussenjas, jawel! Ik vond een aantal toffe, leuke, mooie en ook wel simpele maar doeltreffende jassen en zette die op een rijtje!

Regenjassen zijn dé perfecte tussenjassen! En ze zijn echt niet meer zo suf zoals vroeger, heus niet. Ze zijn kek, kleurrijk en stijvol. En het hoeft niet duur te zijn! Hoewel, nu ga ik eigenlijk meteen de fout in met mijn ‘betaalbaar’ in de intro want de tweede is dat allerminst maar vergeef het mij, want het is een schoonheid. Afijn! De eerste is een heerlijk exemplaar, lekker geel kleurtje en verder geen poespas, precies zoals ik het wil. Hij is van de Only en kost €39,99. Hij is er ook in het poederroze! Het tweede exemplaar is dus vrij prijzig maar oh zo mooi! En ook in meerdere kleuren trouwens, vooral de rode en de gele spreken mij aan. Hij is van het merk Schmuddelwedda (ja, spreek dat maar eens fatsoenlijk uit) en kost €209,95. Ai.. Officieel is het een tussenparka zoals hij het zelf noemen, ik vind het een chique regenjas. Het derde exemplaar is er eentje van Vila en kost €69,95. De kleur vind ik prachtig, diep legergroen. Je kan het touwtje in het midden aantrekken om een mooie taille te creëren. Love it!

Spijkerjasjes 1 - Leuke - en betaalbare - 'tussenjassen' voor de herfst!

Het spijkerjasje, ook zo’n extreem handig ding voor in de herfst en lente wanneer een extra laagje nog wenselijk is maar wel je outfit goed complimenteert. Het linkerjasje heb ik zelf en is van de Noisy May (leuk merk is dit!) en kost €29,90. Hij zit erg lekker en staat gewoon goed, op vrijwel elke jurk of broek. Het tweede jasje is een wit exemplaar en is enorm in de sale want hij is afgeprijsd van €199,99 naar €54,90, top! Hij is van de Reply, ook altijd een goed merk voor sterke basics. De derde is het ‘boyfriend’ spijkerjasje, beetje baggy en lekker casual. Stoere boots onder je lange jurk, dit jasje erop en gaan met die banaan. Hij is van de Pieces en kost €54,99.

Tussenjassen 3 - Leuke - en betaalbare - 'tussenjassen' voor de herfst!

Het linkerexemplaar is van onze eigen Hema! Go Hema, whoop whoop! Sowieso is de Hema absoluut niet verkeerd voor je basics en het feit dat ze nu buiten de gebaande paden lopen vind ik erg tof. Deze jas kost €50,- en is volledig gevoerd. Jammer genoeg is hij wel erg recht, je moet oppassen dat het geen hobbezak wordt, dat is dan weer een nadeel wellicht. De tweede jas is er eentje van het merk Chicwish, een bedrijf wat ik geregeld voorbij zie komen op Facebook, jullie ook? Ik heb al zulke toffe dingen gezien dat mijn vingers dolgraag een bestelling willen plaatsen. De levertijd is alleen wat lang begreep ik. Deze zachtgele jas kost $79,99. Het derde exemplaar is ook van Chicwish trouwens, de kleur vind ik prachtig maar de vorm ook! Deze rakker kost $79,99.

Zit er iets bij naar je gading? Shopse!

Liefs,

Elise Joanne