F21 Header - Forever 21 in Amsterdam! Mijn Wishlist!

De populaire, jonge en hippe winkel Forever 21 heeft eindelijk een vestiging in Nederland! Ons eigen Amsterdam heeft een prachtig grote winkel erbij gekregen waar vele meisjes en vrouwen oprecht erg blij mee zijn. Ik ben geen enorme fan te noemen van deze winkelketen maar ze hebben wel enkele items die mijn oogjes groter maakte voor leuke kleine prijsjes. Ik heb een kleine wishlist gemaakt, kijk je mee?

F21 heeft allerlei leuke topjes, jurkjes, rokjes, schoenen en accessoires in allerlei vormen, soorten, kleuren en maten. Vaak zijn de exemplaren wat te bloot, te kort en te bloemig maar er zijn items die ik erg leuk vond! En vooral de kleine prijsjes van alle producten. Hieronder heb ik van allerlei categorieën items uitgezocht met beschrijving en prijzen. Wellicht breng ik je op ideeën! Mocht je niet de gelegenheid hebben om naar Amsterdam af te reizen kan je altijd nog online bestellen op de website van F21.

Compilatie 21 - Forever 21 in Amsterdam! Mijn Wishlist!

♥Donkerblauw Kanten Rokje – €12,45
♥Witte Top – €15,45
♥Maxi Dress Zwart/Print – €21,95
♥Donkerblauwe Kanten Top – €12,45

Vooral de Maxi Dress is bij mij favoriet! Vaak is het probleem bij zulke jurken dat ze toch vaak te lang zijn, ook voor mij terwijl ik toch echt geen klein vrouwke ben. Handig dus dat je ze nu eerst kan passen in de winkel! Online bestellen uit het buitenland vind ik dan zo’n gedoe, zeker als je items moet retourneren.

Compilatie 32 - Forever 21 in Amsterdam! Mijn Wishlist!

♥Simpel & Elegant Zwart Jurkje – €11,75
♥Wit Kanten Rokje – €21,75
♥Elegant Wit Jurkje met hoge Sluiting – €20,95

Al deze items vind ik zo ontzettend leuk! Het zwarte jurkje is lekker simpel maar werkt perfect op een warme zomerdag. Het kanten rokje vind ik gewoonweg perfect en de jurk is elegant! Wel ben ik bang dat het jurkje iets té veel vlees toont aan de zijkanten..

Compilatie 11 - Forever 21 in Amsterdam! Mijn Wishlist!

♥Beige/Witte Rok – €15,75
♥Bloemenjurkje – €13,75
♥Bloemenjurkje – €17,75
♥Grijze Top Met Opdruk – €10,45

Ik ben dol op kokerrokken dus het linkse exemplaar mag nu al wel in mijn kast liggen. De bloemenjurkjes zijn items die ik normaal nooit zou dragen maar in de zomer is het lekker makkelijk en vrolijk. Slippertje eronder en gaan met die banaan!

Compilatie 41 - Forever 21 in Amsterdam! Mijn Wishlist!

♥Statement Ketting Mintgroen – €9,90
♥Zwarte Simpele Toat Bag – €28,90
♥ Lichtblauw Gevlochten Riempje – €3,60

Compilatie 5 - Forever 21 in Amsterdam! Mijn Wishlist!

♥Simpel Wit Sandaaltje – €9,00
♥Bronzen/Bruin Slippertje – €9,00
♥Luipaard Loafers – €15,00
♥Witte Simpele Handtas – €19,00

Loafers zijn de laatste tijd enorm ‘in’ maar mijn hart heeft het nog niet weten te veroveren. Ja, hij staat hier op mijn lijstje maar dat is meer vanwege de ontzettend gave print! Ik moet nog wennen aan die ietwat onvrouwelijke schoentjes maar toch vind ik het ook weer wat hebben.. Verwarrend! Wat vinden jullie van loafers?

♥Hopelijk vinden jullie mijn wensenlijstje leuk! De rokjes en jurkjes zijn wat aan de korte kant en topjes vinden zonder extreme gaten erin waarmee je gemakkelijk je BH kan zien, is nog niet zo gemakkelijk te vinden! De bovenstaande items vind ik leuke (draagbare!) stukken die gemakkelijk aan te schieten zijn bij warm weer. 

Liefs,

Elise Joanne