Twitter uitslag Silk Elisejoanne.nl 764x454 - Eerlijk he, reinig jij altijd elke avond je gezicht?

Toen ik tiener was, was ik liever lui dan moe. Volgens mij een chronisch probleem als je in de pubertijd zit. Ik droeg make-up maar het verwijderen ervan? En als ik het dan verwijderde was dat voornamelijk met water en moest ik hard boenen vanwege de waterproof mascara die met tien lagen was aangebracht. Ik had een vette huid, pukkeltjes, puistjes en mee-eters maar voor mijn huid zorgen? Nee, dat deed ik niet. Nu als volwassene weet ik zó enorm goed hoe belangrijk het is dit wel te doen en dus doe ik dat ook trouw! Ik review vandaar de Silk’n Fresh Reinigingsborstel. Kijk je mee?

DSC 1796 1024x678 - Eerlijk he, reinig jij altijd elke avond je gezicht?

Dit artikel betreft een samenwerking. 

Heel soms, tja dan vergeet ik het ook wel eens. Ik ben maar een mens! Maar ik weet hoe belangrijk het is dit wel te doen. Rimpels, pukkels, puistjes, oneffenheden, vervelende striemen, pijnlijke oogleden, droge of vette huid; als ik het niet doe vindt mijn huid dat minder leuk. Terecht ook. Want als ik de moeite doe om mijn huid te versieren met make-up gedurende de dag, waarom dan niet de moeite nemen deze huid ook voor de avond te verwennen? Niet eens verwennen wellicht, gewoon goed behandelen. Wel goed geld uitgeven aan make-up maar niet aan reiniging, ergens is het de wereld op zijn kop natuurlijk.

En onderhand weten wij dat het belangrijk is, ook als je geen make-up draagt. Gedurende de dag, zeker als je in de stad woont, komt er een laagje met vuil op je huid en het is wel zo fris om die weg te halen. Sowieso voor je poriën fijn, dan kunnen ze daarna weer goed ademhalen. En, je crème of serum pakt véél beter op een schone huid. Het is hetzelfde als bij droge handen denken dat die vettige handcréme wel goed werkt als je niet eerst scrubt.. Je celletjes moeten eerst een laagje kwijt en open staan – dus letterlijk ontvankelijk worden – voor de voeding die je hem geeft. Probeer maar, het verschil is énorm. Resultaat? Minder droge handen.

Dus, reinigen is belangrijk. Punt. En het kan al zó snel en makkelijk; onderhand zijn er tientallen producten op de markt die gemaakt zijn voor gemak en snelheid. Of je nou de makkelijke reiniging van merk A pakt en een watje of dat je een stappenplan van acht verschillende handelingen gebruikt; doe wat bij jou, je leven en je huid past.

Wat ik wel enorm aan kan raden, welk merk of wel product je ook gebruikt, is om een reinigingsborstel te gebruiken! Ik doe dat nu een paar jaar en ik vind dat geweldig. Het is bewezen zes keer beter te reinigen dan met een simpel doekje of met de hand en je hebt dat makkelijk zelf getest. Ik merk het ook meteen als ik het een tijdje niet doe, mijn huid voelt dan net even iets minder prettig aan, ik heb sneller onzuiverheden én ik vind ook dat mijn huid er net iets minder goed uit ziet. Zeker als ik weinig heb geslapen merk ik het echt, ik zweer erbij. Onderhand heb ik hier en daar al een aantal borstels behandeld, tijd voor een nieuwe met een geweldig handig systeem!

DSC 0047 1024x678 - Eerlijk he, reinig jij altijd elke avond je gezicht?

DSC 0023 1024x678 - Eerlijk he, reinig jij altijd elke avond je gezicht?

DSC 0049 1024x678 - Eerlijk he, reinig jij altijd elke avond je gezicht?

DSC 0039 1024x678 - Eerlijk he, reinig jij altijd elke avond je gezicht?

De Silk’n Fresh is een reinigingsborstel waarbij het niet uitmaakt wélk product je erbij gebruikt. Dus alle merken, elk product kan je gebruiken. Wil jij die lotion om je make-up te reinigen? Top, pak die er lekker bij. Toch die olie? Helemaal prima. Maar onderhand is dat wel vaker bij de borstels die op de markt komen, daar is wellicht niets nieuws aan. Wat dan wel? Nou, deze borstel heeft een geïntegreerde houder waar je je favoriete reiniging in kan doen. Een soort ‘dispenser’ zoals zij het noemen. Met iedere druk op de knop komt er een afgepaste hoeveelheid uit de borstel, echt heel handig. Je giet dus een hoeveelheid in de borstel die jij nodig hebt. Lijkt dit een onnodige noviteit? Nee! Ik heb dus één enorm nadeel aan andere borstels; ik kan niet goed mijn reinigingsvloeistof op mijn huid of borstel aanbrengen zonder dat het door de rotatie alle kanten op springt. En ik gebruik dan vaak net te weinig of teveel. Zeker als je een waterige reiniging hebt, denk aan een micellair water, dan heb je dat helemaal! En dat gebruik ik vaak genoeg, zeker op dagen dat ik moe en toch wel een beetje lui ben. Dan is tandenpoetsen al een punt van aandacht. Het moet geen gedoe zijn en jongens, reinigen met een borstel is dat écht niet maar levert wel het meeste resultaat op in kortere tijd. Verhoudingsgewijs is een borstel altijd het beste.

Handig trouwens ook voor op reis; de houder kan tot wel 30 reinigingsbeurten aan vloeistof bewaren. Dan hoef je dus alleen voor vertrek je borstel één keer aan de lader te hangen, je vloeistof naar keuze erin te doen en klaar ben je. Borstel in de tas en gaan met die bannen.

DSC 0066 1024x678 - Eerlijk he, reinig jij altijd elke avond je gezicht?

DSC 0030 1024x678 - Eerlijk he, reinig jij altijd elke avond je gezicht?

DSC 0011 1024x678 - Eerlijk he, reinig jij altijd elke avond je gezicht?

DSC 0060 1024x678 - Eerlijk he, reinig jij altijd elke avond je gezicht?

Deze Silk’n Fresh gaat dus namelijk tot wel 50 keer (en dat is veel kwam ik achter) mee nadat je hem hebt opgeladen. Dus je hoeft hem ook niet altijd op je kastje in de badkamer te hebben staan. Dat gebeurt mij nog wel eens na een poetsbui; ik stop alle apparaten weg omdat ik dit mooier vind staan. Resultaat? Ik heb een fris ogende badkamer maar een ongeladen borstel. Oh, en nog een punt dat voor mij een must is? Een borstel moet absoluut onder de douche te gebruiken zijn. En dat kan gewoon bij deze Fresh gelukkig. Hij werkt met een tien seconden systeem; elke tien seconden laat hij weten dat je de borstel moet verplaatsen naar een ander deel van je gezicht. Zo gebruik je de borstel niet te veel op één dezelfde plek en komt alles aan bod. Na een minuut schakelt hij weer uit. Het is echt maar één minuut, zoveel moeite en tijd kost dat niet toch?

DSC 1793 1024x678 - Eerlijk he, reinig jij altijd elke avond je gezicht?

DSC 1807 1024x678 - Eerlijk he, reinig jij altijd elke avond je gezicht?

Silk’n Techonology, ik was er nog niet bekend mee. Jij wel? Grappig want het is een wereldleider op het gebied van professionele esthetische apparaten voor thuis. Miljoenen gebruikers zijn ons al voorgegaan en ik ben er nu eentje van geworden. Ik vind de Fresh een prettig apparaat die ik zeker blijf gebruiken. De pulserende bewegingen door de 360o Vibration Technology geeft een goeie reiniging en mijn huid is echt schoon voor het slapen gaan. Handzaam apparaat, handig voor op vakantie, ingenieus bedacht door de houder aan het apparaat toe te voegen.

Je hebt ook nog andere apparaten van Silk’n die wellicht interessant zijn. Je hebt producten voor ontharen, reiniging & verzorging. Wellicht leuk om even te benoemen; Silk’n heeft nu ook de Silk’n Lipo, een apparaat voor het verliezen van lichaamsvet voor thuis. Ik kan hier natuurlijk verder vrij weinig over zeggen omdat ik zwanger ben en het apparaat niet kan testen. maar Aranka en Sanne hebben er beide heel duidelijk over geschreven, hoe het precies werkt en wat de ervaringen zijn tot nu toe. Die zou ik zeker even checken als je geïnteresseerd bent! Het feit dat je hem thuis kan gebruiken is vrij uniek en ik weet dat het dames aanspreekt die kampen met zones die ze door sporten niet aangepakt krijgen en een andere tak willen bestuderen. Silk’n Lipo vermindert overtollig vet en traint en verstevigt tegelijk de onderliggende spieren. Je kan hem gebruiken voor de buik, maar ook voor taille, dijen, billen en bovenarmen. Meer informatie kan je hier vinden.

Zeg eens eerlijk, reinig jij je huid altijd voor het slapen gaan?

Liefs,

Elise Joanne