IMG 5694 4032x3024 1024x768 - Een beetje jaren '70 op je hoofd!

Ik pak vrijwel altijd dezelfde brillen erbij, ik weet wat mij staat maar ook wat ik zelf echt mooi vind. Er zijn genoeg brillen waarvan een ander denkt; ‘dat is ‘m!’ en waarbij ik zelf niet dezelfde warme gevoelens heb. Maar soms is het goed buiten je comfortzone te kijken, alleen al om een ander te inspireren. En wellicht doe ik dat vandaag!

IMG 5698 3024x4032 768x1024 - Een beetje jaren '70 op je hoofd!

Draag jij een bril? Heb jij een voorkeur voor een bepaald type? Ik verander om de vijf jaar van stijl en in die vijf jaren draag ik altijd een beetje hetzelfde. De brillen van de afgelopen jaren zijn wat ronder, net even iets groter en zachter van kleur. Onlangs heb ik daar weer zwartere exemplaren aan toegevoegd, ook met een ‘vlinder’ montuur, in plaats van rond. Het zwarte is iets wat ik vroeger veel droeg, het vlindermontuur is nieuw voor mij. Zo maak ik kleine veranderingen door.

Zakelijke afspraak? Dan draag ik vaak strenger en donkerder. Thuis met de kids? Dan pak ik vaak mijn ronde bruine versie. Zo verander ik al naar gelang mijn dag, outfit en gemoedstoestand. Dat ik die vrijheid heb vind ik erg fijn!

Kijk ik ook naar stijl en wat ‘in’ is? Je bent er in zekere zin afhankelijk van natuurlijk, wat in de mode is hangt ook bij de opticien. Wat nu echt een ding is, is de jaren ’70 stijl! En ik vind dat echt prachtig om te zien, alsof ik mijn moeder in haar jonge jaren voorbij zie wandelen als ik kijk naar de campagnefoto’s van Specsavers. Het stond haar altijd fantastisch dus waarom mij ook niet? Ik nam de proef op de som en besloot te gaan voor dit kekke model mét overloop van kleur. En de kleur naar keuze is geworden.. roze!

IMG 5690 3024x4032 768x1024 - Een beetje jaren '70 op je hoofd!

Kijk, dit is niet ieders favoriet en dat snap ik wel. Zelf vind ik hem echt geweldig, ik vind ook dat hij mij heel goed staat. Is het een bril voor elke dag? Nee, vind ik zelf niet want ik prefereer mijn ‘standaard’ bril dan voor die evenzo standaard dagen. Je kan trouwens zo’n kleurverloop in je glazen in allerlei kleuren doen, van geel tot bruin en van groen tot roze.

Mocht je denken; ‘ja, de flower power vind ik top, maar dit dan weer niet niet’, dan heb ik nog een exemplaartje die je wellicht meer aanspreekt!

IMG 5709 3024x4032 768x1024 - Een beetje jaren '70 op je hoofd!

Mijn nieuwe zonnebril is dus ook echt een typisch jaren ’70 exemplaar maar dan grappig, kek en vrouwelijk. Als zonnebril kan je het een stuk gekker maken natuurlijk, juist die meer ‘out there’ monturen gaan heel goed als zonnebril. Ik vind hem echt geweldig tof, ik krijg er ook enorm veel complimentjes. Hij is trouwens ook gewoon als normale bril te koop, zo hing hij ook in de winkel.

IMG 5705 3024x4032 768x1024 - Een beetje jaren '70 op je hoofd!

Trouwens, je kan bijna elke bril die je ziet als zonnebril of als normale bril bestellen, ook op sterkte. Specsavers kan je adviseren over de dikte van de glazen en wat mogelijk is met jouw ogen. Tot nu toe heb ik nog nooit een ‘nee’ gehoord als ik brillen kwam kijken. De tijd dat je maar enkele exemplaren kon bestellen als zonnebril ligt echt ver achter ons, ga gewoon eens kijken en laat je verrassen!

IMG 5703 3024x4032 768x1024 - Een beetje jaren '70 op je hoofd!

Wat vindt jij van de jaren ’70 stijl? Iets voor jou? Ik koop al jaren mijn brillen bij Specsavers, als sinds dat ik op mijzelf ging wonen in Zwolle. Ik word hier altijd enorm goed en vriendelijk geholpen, en vaak is er een actie waarbij je twee brillen voor de prijs van één kan aanschaffen. Mede daarom heb ik nu meerdere brillen die ik af kan wisselen. Ik ben dan ook heel blij met deze samenwerking met Specsavers, als trouwe klant past dit perfect! Er zijn nog veel meer brillen binnen deze stijl (en ook daarbuiten natuurlijk), mocht je inspiratie op willen doen en binnenkort weer een nieuwe willen/moeten aanschaffen kan je alvast even online kijken bij de collectie van Specsavers.

Liefs,

Elise Joanne