DSC 5514 - Nieuwe Etos Doucheproducten!

Er zijn collecties en producten, wanneer die uitkomen dan maak ik een klein sprongetje van enthousiasme. Zo ook toen ik het bericht kreeg dat Etos uit kwam met nieuwe goodies voor onder de douche en voor in bad. Etos is een leuk merk, lekker budget ook én ik ben altijd op zoek naar goede en fijne producten voor onder de douche die lekker ruiken. Ik review vandaag twee producten uit één van de nieuwe geuren-lijn. Kijk je mee?

DSC 5532 - Nieuwe Etos Doucheproducten!

In totaal zijn er veertien (!) nieuwe producten te verkrijgen, verdeeld over vier verschillende lijnen en meerdere geuren.

Je hebt producten voor intensieve voeding, ontspannend, verfrissend en extra romig. Daarbinnen kan je scrubs, shower creams, shower gels en shower foams vinden. Lekker divers! Het uiterlijk vind ik héél tof! Lekker clean en simpel maar mooi en elegant.

Ik review vandaag twee producten uit de ‘Extra Romig/Silk‘ collectie; de Shower Cream Silk en de Shower Foam Silk & Smooth. De kleur geeft een beetje de ‘geur’ aan. Bij sommige flessen staat er natuurlijk de geur op, bij de andere waar dat niet zo is kan je het wel raden! De roze versies die ik heb getest zijn namelijk zoet, ruiken naar ‘rood’ fruit zoals aardbei en framboos.

Alle producten met de prijzen:

♥Etos Shower Gel Vanilla & Passion – € 1,49
♥Etos Shower Gel Rose – € 1,49
♥Etos Dode Zee Badzout – € 3,79
♥Etos Shower Oil – € 2,99
♥Etos Shower Cream Oil – € 1,79
♥Etos Shower Gel Sensitive – € 1,49
♥Etos Shower Gel Green Tea & Bamboo – € 1,49
♥Etos Shower Cream Soft – € 1,49
♥Etos Shower Cream Milk & Honey – € 1,79
♥Etos Shower Gel Lime – € 1,49
♥Etos Shower Cream Silk – € 1,79
♥Etos Shower Cream Cocos – € 1,79
♥Etos Shower Scrub – € 2,99
♥Etos Shower Foam Silk – €1,79

♥Etos Shower Foam Silk & Smooth €1,79 – 200 ml

DSC 5528 - Nieuwe Etos Doucheproducten!

DSC 5522 - Nieuwe Etos Doucheproducten!

DSC 5525 - Nieuwe Etos Doucheproducten!

DSC 5538 - Nieuwe Etos Doucheproducten!

Een mooi fles! En het is weer een nieuwe Douche Foam waar ik verzot op kan raken; altijd goed! De substantie is zacht en wordt meteen schuim, in plaats van dat het eerst een gel is wat schuim wordt zoals bij veel andere merken. De geur is zacht, lieflijk, fruitig én een typische parfumgeur. Ik vind hem héérlijk! En dat prijsje.. poeh! Ja, er zit SLES in (viel te verwachten). Mijn huid voelt niet ‘droog’ en trekkerig aan na gebruik. Een prima product!

♥Etos Shower Cream Silk €1,79 – 250 ml

DSC 5531 - Nieuwe Etos Doucheproducten!

DSC 5520 - Nieuwe Etos Doucheproducten!

DSC 5527 - Nieuwe Etos Doucheproducten!

DSC 5543 - Nieuwe Etos Doucheproducten!

DSC 5555 - Nieuwe Etos Doucheproducten!

Ook hier vind ik de verpakking erg mooi ondanks dat hij vrij simpel is. De geur is bijna exact hetzelfde als haar bovenstaande zusje, alleen wat subtieler wellicht en wat minder ‘parfumachtig’. Beide zijn alsnog heel zacht. Hij schuimt lichtjes, geen enorme bom met schuim maar dat is dan ook inherent aan het product ‘Cream’. De ‘Gels’ zullen waarschijnlijk een stuk meer schuimen. De ingrediënten zijn niet denderend maar ik vind dat geen verrassing. SLES en parfum staan hoog op het lijstje. Ik krijg er geen droge huid van na het douchen, mijn huid is schoon en ruikt lekker.

DSC 5533 - Nieuwe Etos Doucheproducten!

Ik vind het een hele leuke nieuwe stap van Etos! Veertien leuke producten in een mooi jasje voor een hele budgetprijs. Want die prijs.. Ik vind dat echt een enorm groot pluspunt! De producten bevatten enkele mindere ingrediënten maar ik had niet anders verwacht. De geur is lekker, de producten divers en gevarieerd en ik heb een schone huid aan het einde van ‘t verhaal. Deze Silk editie is een nieuwe favoriet, vooral de Douche Foams. Ik zou zeggen; ga naar de Etos, besnuffel elke nieuwe geur en kies je favoriet! Ik wil zelf de scrubs nog graag proberen en de geuren kokos en limoen!

De nieuwe Etos Doucheproducten liggen nú in de winkel.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.