DSC 6448 - Lush Woosh! Shower Jelly Review

Er zijn van die producten, die hebben eerst niet bepaald je hart gestolen – er is zelfs sprake van lichte antipathie voor zover dat kan voor een levenloos product – maar later toch een pareltje blijkt te zijn. Het product van vandaag is er zo’n eentje! De Lush Woosh Shower Jelly had niet bepaald mijn voorkeur wanneer ik het voor het eerst kocht. Nee, want ik vond het een vreemd ding dat niet wilde werken! Maar ik blijk het fout te hebben en nu kocht ik dit product voor de derde keer en werd het tijd om mijn liefde te delen. Kijk je mee?

DSC 6440 - Lush Woosh! Shower Jelly Review

DSC 6447 - Lush Woosh! Shower Jelly Review

De Lush Woosh Shower Jelly is een kleine stevige en gladde plumpudding in een plastic (gerecycled natuurlijk!) potje. Er zijn – naar mijn weten – maar enkele geuren in een dergelijke substantie te verkijgen. In het vaste assortiment zit er in ieder geval eentje en dat is deze heftige blauwe versie Whoosh!

DSC 6445 - Lush Woosh! Shower Jelly Review

DSC 6443 - Lush Woosh! Shower Jelly Review

De gebruiksaanwijzing staat paraat wanneer je onder de douche staat, het potje op je hand leegegooid en dan vol vraagtekens bent. Dat had ik namelijk ook. Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze gebruiksaanwijzing absoluut niet opvolg; een ijskoud product op mijn warme lijf smeren? Neh.. Een beetje kleurstof, wat parfum en parabenen; de rest van de ingrediënten zijn er top uit, mooi natuurlijk en rijk.

DSC 6450 - Lush Woosh! Shower Jelly Review

DSC 6453 - Lush Woosh! Shower Jelly Review

DSC 6455 - Lush Woosh! Shower Jelly Review

Hoe gebruik je een Shower Jelly? Verschillende manieren! Je kan hem in zijn geheel oppakken en op je lijf smeren. Dit zorgt voor minimaal schuim en dat verrekte ding is zó glibberig dat hij na enkele seconden op de vloer beland. In stukjes delen zoals de foto hierboven laat zien kan dus ook en dat is wat ik doe. Pak een stukje – een klein stukje is echt voldoende voor lekker wat schuim – en stop dat in mijn Lufa spons. Wanneer je wat water toevoegt en de draden langs elkaar laat gaan, dan komt de schuim als een malle opzetten!

Naast de substantie is de geur ook iets wat dit product bijzonder maakt, Whoosh is fris en Whoosh is heftig. Dit is een geur die je wekt in de ochtend maar niet op een vervelende scherpe manier. Ikzelf ben geen fan van munt bijvoorbeeld en vind dat een onwelkome frisse geur in mijn badkamer. Whoosh zit vol met limoen, grapefruit en citroen. En toch vind ik hem niet héél dominant of vervelend sterk. Hij is lekker aanwezig, hij is heerlijk fris en vrolijk! Absoluut aan te raden om even je neus in een potje te duwen wanneer je de Lush winkel weer eens tegenkomt.

De Lush Woosh Shower Jelly is te koop in twee maatjes:

Lush Woosh Shower Jelly 100 gram – €6,05 en 250 gram – €11,65. Wat je ziet op de foto is de kleine versie. Hier doe ik máánden mee! Je pakt namelijk zoveel als dat je zelf nodig acht in de ochtend en je komt best ver met kleine plukjes in je spons.

Liefs,

Elise Joanne