news collection - Bad- en Doucheplezier met Treacle Moon! (Review)

Vanuit Engeland is er nu een ontzettend vrolijk en betaalbaar merk voor onder de douche en in bad, naar Nederland gekomen! De Treacle Moon flessen komen in acht verschillende geurtjes met de bijbehorende kleurtjes! Deze vrolijke flessen van maar liefst 500 ml zijn een echte sensatie in de badkamer. Kijk je mee naar mijn review?

DSC 0279 800x530 - Bad- en Doucheplezier met Treacle Moon! (Review)

Er zijn acht geuren beschikbaar van Treacle Moon, te weten

– The Vanilla Moment
– The Raspberry Kiss
– One Ginger Morning
– My Coconut Island
– Those Lemonade Days
– Her Mango Thoughts
– Iced Strawberry Dreams

Special Edition:
– Warm Cinnamon Nights

Van deze acht geuren heb ik One Ginger Morning en My Coconut Island ontvangen. De flessen doen mij ontzettend denken aan een combinatie van Philosophy en de I Love.. collectie van de Douglas. Simpel uiterlijk maar ontzettend vrolijk! Daarnaast ben ik een echte sucker voor deze leuke namen!

One Ginger Morning 500 ml €4,95

DSC 0283 800x530 - Bad- en Doucheplezier met Treacle Moon! (Review)

DSC 0292 800x530 - Bad- en Doucheplezier met Treacle Moon! (Review)

DSC 0287 800x530 - Bad- en Doucheplezier met Treacle Moon! (Review)

Wauw, wat een bom frisse scherpheid bevat deze naar gember geurende groene bom! Het is een vrij sterke geur waar je wel van moet houden. Voordeel is dat de geur niet ontzettend lang op je huid blijft hangen maar gewoon een lekkere geur in de badkamer geeft. Het product schuimt ontzettend goed en is erg zuinig in gebruik. Met SLS, parabenen én alcohol is dit niet bepaald een winnaar te noemen op het gebied van fijne en zachte ingrediënten jammer genoeg. Het is de vraag of je dit zelf erg vind!

My Coconut Island 500 ml €4,95

DSC 0281 800x530 - Bad- en Doucheplezier met Treacle Moon! (Review)

DSC 0291 800x530 - Bad- en Doucheplezier met Treacle Moon! (Review)

DSC 0289 800x530 - Bad- en Doucheplezier met Treacle Moon! (Review)

Deze kokosnoot variant ruikt een stuk warmer en zachter dan haar zusje. Waar deze scherp en ontzettend fris is, is deze melkachtige doucheschuim verrassend licht qua geur. Deze geur vind ik zelf prettiger ruiken dan de gember versie. Ook deze versie bevat SLS, alcohol en parabenen.

DSC 0275 800x530 - Bad- en Doucheplezier met Treacle Moon! (Review)

Ik vind Treacle Moon een ontzettend leuk merk! Het merk is vrolijk en besteedt aandacht aan namen en leuke teksten bij elk product. Zulke details kan ik goed waarderen! Ik ben dan ook erg benieuwd naar de resterende zeven geuren. zelf houd ik enorm van frisse maar toch zachte geurtjes en My Coconut Island voldoet daar goed aan! Jammer van de berg ‘slechte’ ingrediënten die er in zitten. De producten kunnen zowel onder de douche als in bad worden gebruikt. De prijsjes van deze immens grote flessen van 500 ml en de gemakkelijk verkrijgbaarheid ervan maken deze geurexplosies voor in bad tot een erg leuk cadeautje voor jezelf of een ander!

De Treacle Moon bad- en doucheproducten zijn te koop voor €4,95, bevatten 500 ml en zijn verkrijgbaar bij de grotere Albert Heijn winkels en op http://www.albert.nl.

Wat vinden jullie van deze vrolijke versies? Doen ze jullie ook niet aan Philosophy en I love.. denken? Welke geur zou jij kopen?

Liefs,

Elise Joanne

 Deze review bevat producten die mij zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.