IMG 1054 scaled - Derde trimester - Winterse & Rode Outfit of the Day!

Het derde trimester is begonnen, de buik steeds ronder. Ik vind het heerlijk ‘de buik’ te kleden en dat kan nog steeds met de kleding die je gewend bent te scoren bij je favoriete winkels. Vandaag een winterse gebreide outfit, lekker stralend rood om te passen bij de vallende herfstblaadjes of straks aan de kersttafel. Kijk je mee?

IMG 1076 2 scaled - Derde trimester - Winterse & Rode Outfit of the Day!

In de winter hul ik mij sowieso het liefste in zachte stoffen en grof gebreide items. Ik houd daarvan! Met een laars lekker casual, met een hak meteen chiquer en ook sexy. Ik hou van oversized items met een strakke broek (denk grof gebreide trui met een faux-leather broek) of in mooie jurken die je zonder na hoeft te denken aan kan trekken. Dat vind ik dus nu zo ideaal; je hoeft niet na te denken of zo’n jurk staat namelijk. Kan altijd, past altijd en staat gewoon mooi! Voor deze outfit heb ik weer de handen ineen geslagen met bonprix.

IMG 1109 scaled - Derde trimester - Winterse & Rode Outfit of the Day!

De rode jurk die ik hier laat zien is van bonprix en heeft als adviesprijs – ja, serieus! maar €24,99. Echt een heerlijk prijsje en de kwaliteit is heel goed. Mooie lengte, fijne lange armen en een mooie col die niet gaat ‘hangen’. Ik heb expres een jurk gekozen die langer is vanwege mijn buik, dan kan ik hem de komende maanden nog steeds aan zonder dat het op een gegeven moment een halve trui wordt. Ik draag de maat 36/38 en met mijn buik is dat een bewuste keuze. Zonder buik had ik 32/34 besteld.

IMG 1114 scaled - Derde trimester - Winterse & Rode Outfit of the Day!

Lekker rood, lekker aanwezig. Bruine laarzen eronder of – zoals nu – een stoer zwart laarsje met gespen. Ik zag ze en was meteen verliefd! Stoer maar chique wel en ze zitten heerlijk. Ja? Ja! Ze zijn ook zacht van binnen, lekker warm en door de dikkere hak ook stabiel. En de adviesprijs is €17,99. En ik zie er uit om door een ringetje te halen, al zeg ik het zelf. En dat voor die prijsjes. Ja, ik ben echt heel enthousiast.

IMG 0923 scaled - Derde trimester - Winterse & Rode Outfit of the Day!

Een goede jas mag wat duurder zijn vind ik, je doet er immers vrij lang mee en ook trek je hem dagelijks aan. Ik heb hem in een maatje groter gekocht dan ik normaal zou doen; ik wil dat dikke truien er ook onder passen zonder dat het vervelend gaat zitten. Ik pak bij bonprix altijd de kleinste maat van een kledingstuk en dat zit vaak perfect, deze besteld ik dan ook in maat 36. De bovenste knoop kan ik nog dicht doen en mijn buik is bedekt. Maar met een grote sjaal is dat sowieso geen probleem, ik doe zelden mijn jassen dicht, haha. De jas komt in meerdere tinten, ik twijfelde tussen blauw en zwart en voor deze outfit komt de zwarte natuurlijk helemaal tot zijn recht. De zwarte jas heeft als adviesprijs €67,99 en dat is een hele nette prijs. Hij is gevoerd, warm en dik en ook nog een stevig. Hij is erg lang, dat wilde ik graag want net even anders dan wat ik al heb. Houd daar wel rekening mee als je met ook wil scoren, het is geen jas die dus over de billen valt maar echt tot de kuiten.

IMG 1122 scaled - Derde trimester - Winterse & Rode Outfit of the Day!

En als laatste de wit gebreide muts want ik ben een sucker voor mutsen en geen ander hoofddeksel staat mij goed, haha. Zacht, warm en maakt het geheel weer net wat liever. En een witte muts kan overal bij. Verkrijgbaar in one size met als adviesprijs €14,99.

IMG 1182 4 683x1024 - Derde trimester - Winterse & Rode Outfit of the Day!

Dat was mijn outfit! En, loving it? Om de prijs hoef je het niet te laten 😉

Liefs,

Elise Joanne

Foto’s door Nienke in Beeld.