Sale Hunkemöller badmode - De leukste 'ondergoed' items in de Sale!

Sale, ik ben er dol op! Ik winkel voor de kinderen en mijzelf als een malle rond deze tijd. Van sokken tot tassen, van servies tot jassen. Zeker met twee zeer snel groeiende kinderen en mijn eigen gat in de hand is een sale altijd welkom. Vandaag laat ik de leukste items zien met korting tot wel 90% (dit weekend!) voor onder je kleding. Bikini’s badpakken, bh’s en onderbroeken. Kijk je mee?

De sale van de Hunkemöller bevat kortingen tot wel 70% op geselecteerde items en dit weekend – vrijdag 20 juli, zaterdag 21 juli en zondag 22 juli – krijg je nog eens 20% korting op de sale. Dat betekent dus 90% korting, alleen die paar dagen én alleen online. Een heel goed moment om je oude onderbroeken te verwisselen voor een nieuw paar stevige, lieflijke of zachte rakkers.

Badpakken & Bikini’s

Sale Hunkemöller badmode - De leukste 'ondergoed' items in de Sale!

Ik zou zelf dus nu nog een badpak of een bikini in de wacht slepen, de kortingen zijn echt erg hoog namelijk. Of je nou binnenkort nog op vakantie gaat of dat je thuis blijft – het weer in Nederland is warm genoeg om te dobberen in een nieuw exemplaar in eigen tuintje – tijd om in te slaan! Zelf vind ik het rode exemplaar, de Saloon echt heel tof. Stevig rond de buik, mooie diepe kleur en een speelse bovenkant.

Sale Hunkemöller bikinis - De leukste 'ondergoed' items in de Sale!

In bikini voel ik mij nu nog niet helemaal prettig zo vlak na de bevalling maar dat houdt mij niet tegen eentje aan te schaffen voor vakantie in het najaar. De donkerblauwe vind ik heel mooi, bedekt de boezem goed en heeft een hoger broekje.

Sale Hunkemöller strandkleding - De leukste 'ondergoed' items in de Sale!

Niet alleen bikini’s en badpakken in de sale, ook gewoon alle andere items die onder de noemer strandkleding valt trouwens.

Sport

Sale Hunkemöller sport - De leukste 'ondergoed' items in de Sale!

Ook sportkleding is nu in de sale! Maar niet alleen kleding trouwens, ook accessoires zoals toilettasjes, bidons en zelfs een yogamat. Die yogamat die ga ik scoren, ik moet er nog eentje hebben voor mijn eigen trainingssessies met Kimberly die vanaf september van start gaan.

Sale Hunkemöller Doutzen Stories - De leukste 'ondergoed' items in de Sale!

Wat betreft sportkleding is Doutzen haar collectie Doutzen’s Stories ook in de aanbieding en deze bevat echt mooie items. Sowieso zijn alle sportbh’s en andere kledij in de sale nu, dus je hoeft niet perse te kiezen voor Doutzen haar keuze, er is wat dat betreft genoeg.

BH’s 

Sale Hunkemöller bhs - De leukste 'ondergoed' items in de Sale!

Sale Hunkemöller push up - De leukste 'ondergoed' items in de Sale!

 

Alle BH’s, voor de dames die kiezen voor een lift van de boezem, voor de dame die graag een minimizer zou willen, voor degen die strapless of halter prefereert; alles is nu met een kleiner prijskaartje. Mijn boezem is weer veranderd na de zwangerschap en ik kan wel wat meer ondersteuning gebruiken. Sowieso zijn mijn BH’s vrij aftandse dingen en is het tijd om weer vers te beginnen, als ik dan toch een andere set moet vanwege mijn veranderde lijf dan kan ik er maar meteen goed gebruik van maken.

Nachtkleding

Sale Hunkemöller nachtmode - De leukste 'ondergoed' items in de Sale!

Zoek je een sexy negligé? Een zachte en comfortabele broek om mee op de bank te hangen, een onesie die er ook nog eens leuk uitziet of wil je gewoon een lekker shirt zonder poespas? Check!

Wees er dus snel bij want dit is de laatste ronde voor de sale. Vanaf vrijdag kan je de items dus scoren met nog meer korting, van 70% naar 90% en daarna is het tijd om afscheid te nemen van heel veel stukken. Besef wel dat de huidige sale in de winkels tot 70% kan gaan maar online tot zelfs die 90% korting.

Je kan hier de webshop induiken!

Shopse!

Liefs,

Elise Joanne

Dit artikel bevat een betaalde link.