Maxijurken Combi 1 - De leukste maxi-jurken voor deze zomer!

Maxi-jurken, ik leef erin! Onderhand is dat geen geheim denk ik. Vaak vind ik het prettiger zitten dan een broekje, kan ik mijn huidige buikje een beetje verhullen en staat het gewoon enorm vrolijk. Ik heb vandaag weer een aantal leuke exemplaren gevonden om te laten zien. De meeste ook nog eens in de sale! Kijk je mee?

Maxijurken Combi 5 - De leukste maxi-jurken voor deze zomer!

Deze eerste drie jurken zijn allemaal maxi-jurken van Esprit. En tevens allemaal in de sale! De eerste is een klassieke zwarte, een makkelijk dingetje om aan te trekken voor een dagje winkelen, thuis hangen of zelfs als je uit eten gaat. Zwart kan altijd en door het kant aan de bovenkant is hij net even iets meer speciaal. Ik houd van dit soort exemplaren! Hij was €79,99 en is nu €64,99. De tweede jurk is een vrolijke jurk die ik meer zou dragen naar een event of een feestje. Mooi donkerblauw met een halslijn die de aandacht trekt en lichtblauwe ‘dots’ die naar mate de onderkant in beeld komt, prominenter zijn. Deze verhult goed je buikje! Hij was €119,99 en kost nu €94,99. De derde is een hele toffe, meer uit mijn ‘comfortzone’ maar dat maakt hem denk ik heel leuk. Eigenlijk officieel een midi-jurk en geen maxi-jurk maar wel onder die categorie verkrijgbaar. Super vrolijk en kan heel makkelijk voor een casual dag maar ook zeker voor een bruiloft. Hij was €99,99 en kost nu €79,99.

Maxijurken Combi 3 1 - De leukste maxi-jurken voor deze zomer!

Ook deze drie jurken zijn exemplaren van de Esprit. De linker heeft een hele mooie halslijn, ik ben daar een sucker voor. Je hebt dan geen sieraden nodig, je jurk is het sieraad. Zachte kleuren en heerlijk ‘flowy’. Hij kostte €69,99 en is nu in de sale voor €49,99. Leuk prijsje! De tweede zou ik vroeger nooit hebben overwogen; te druk. Maar mijn smaak en stijl zijn veranderd het laatste jaar en ik zou deze er nu absoluut bij pakken. Drukkere printen ben ik meer gaan waarderen en ik vond hem op het model er erg gaaf uitzien! Van €99,99 nu voor €79,99. De derde vind ik een schoonheid; lieflijk, klassiek en toch een beetje speels. Zonder BH eronder het mooiste denk ik maar dat vind ik ook spannende taferelen, haha. Door het middenstuk ook vriendelijk voor mijn huidige buikje. Nu van €79,99 voor €64,99.

Maxijurken Combi 4 - De leukste maxi-jurken voor deze zomer!

De linker vond ik meteen gaaf, die kleur is enorm mooi! Lastig voor mijn boezem wellicht, ik zou niet weten welke BH ik hieronder moet dragen en zonder BH lijkt hij mij niet zo mooi met mijn gegeven voorgevel. Een schoonheid, dat wel. Van €89,95 nu voor €71,95 en hij is van Hope & Ivy. De tweede vind ik ook echt zo’n schoonheid! Wel mooier met spanx eronder denk ik, je ziet alles. De kleur is gaaf, super helder en sprekend. Simpel maar enorm doeltreffend. Hij is van Selected Femme – ook in het zwart! – en kost nu €47,95. De derde is een simpele maar leuke zomerjurk die altijd kan. Geen poespas maar wel weer een mooie lijn bij de hals. Leuk prijsje ook want hij was €49,95 en voor €34,95. Dat is nog eens leuk winkelen! Tevens van mijn favoriete merk Mint & Berry,

Maxijurken Combi 2 - De leukste maxi-jurken voor deze zomer!

De linker is van Hope & Ivy en kost nu 67,95. Tja, weer die halslijn he? De tweede is ook van Hope & Ivy maar dan voor ‘petite’ vrouwen die wat kleiner zijn. Vaak kampen die met te grote jurken bij hun lengte maar dit is een merk wat speciaal jurken maar voor lange én kleinere dames. Prachtig kleurtje, lieflijk en zoet. Hij kost nu €63,95. De derde is een jurk voor een feestje op een warme zomeravond of een etentje. Met een klassieke halslijn kan hij ietwat truttig overkomen maar ik denk dat als je er een slippertje onderdoet je het al weer wat meer casual maakt. Mooie kleur ook! Hij is van Vila en kost nu €51,95.

Maxijurken Combi 1 - De leukste maxi-jurken voor deze zomer!

Dit laatste rondje heeft jurken die ik normaal ook niet zo snel zou kiezen maar toch vind ik ze enorm gaaf. Vooral de tweede en derde! de eerste is een zwarte met witte polkadots, altijd goed. Langere mouwen voor de frissere nazomer. Hij is van YAS en kost €51,95. De tweede is een zachte, lieve en hele vrouwelijke jurk. Echt een schoonheid zo vind ik! Hij is van Wallis Petite en kost €79,95. De rechter is van Envii, een merk wat ik onlangs heb leren kennen en nu al een aantal (herfst)stukken van heb. Lekker aanwezig, vrolijk en zomers. Kan voor een serieuzere afspraak maar ook zeker als je lekker in en rond huis banjert. Hakje of slippertje maakt het verschil hierin. Ook weer vriendelijk voor het buikje met het touwtje om je middel. Nu in de sale voor €55,95.

Dat waren ze! Nu de sale als een malle bezig is zou ik zeker even gaan neuzen. Al zouden wij slechter weer gaan krijgen, dan heb je leuke exemplaren voor een kleiner prijsje, alvast voor volgend jaar. Zo doe ik dat vaak in ieder geval!

Liefs,

Elise Joanne