Catrice 14 - Catrice 'It Pieces' Limited Edition Preview Najaar 2015

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een preview liet zien van een aankomende Catrice of Essence collectie. Vele review ik eer dat ik ze laat zien. Maar vanochtend kreeg ik een persbericht over de nieuwe collectie van Catrice, de ‘It Pieces’ Limited Edition voor aankomend najaar. Dat duurt lang! Ik hoor het je denken.. Valt mee, want deze collectie ligt al vanaf juli in de winkel. En ik vind de producten mij zéér aanspreken! Kijk je mee?

Deze collectie is hét debuut van de herfst zo blijkt, de producten zijn geïnspireerd op de kleuren die wij op de catwalk hebben mogen zien. Zachte tinten maar ook chique donkere rakkers. Oude klassiekers keren terug en zachte en matte texturen worden afgewisseld. Wist je trouwens dat Catrice al een collectie genaamd ‘It Pieces’ heeft uitgebracht in de herfst van 2013? Blijkbaar zijn de namen op..

De producten:

♥It Pieces by CATRICE – Deluxe Trio Eyeshadow €4,89

Catrice It Pieces 2015 3 - Catrice 'It Pieces' Limited Edition Preview Najaar 2015

Leuke maar simpele trio’s! De linker krijgt de naam Antique C’est Trés Chic en het rechter zusje Rose Vintouch. Gebakken oogschaduws met een 3D desgin. Klinkt goed! Ik ben benieuwd naar de pigmentatie.

♥It Pieces by CATRICE – Ultimate Stay Lipstick €4,99

Catrice It Pieces 2015 4 - Catrice 'It Pieces' Limited Edition Preview Najaar 2015

Drie verschillende kleuren met een satijn-matte finish in een chique mat jasje. Van links naar rechts; Wood You Love Me, Floral Coral en Plum & Base. Vooral naar de laatste ben ik zeer benieuwd!

♥It Pieces by CATRICE – Multi Matt Blush €3,99

Catrice It Pieces 2015 2 - Catrice 'It Pieces' Limited Edition Preview Najaar 2015

Wauw, dit ziet er weel heel goed uit! Vier matte kleuren die op elkaar zijn afgestemd om te passen bij ieder huidskleurtje. Natuurlijk separaat te gebruiken maar tevens tezamen. Deze La-Lavender heeft mij nieuwsgierig gemaakt.

♥It Pieces by CATRICE – Illuminating Highlighter Pen €3,99

Catrice It Pieces 2015 6 - Catrice 'It Pieces' Limited Edition Preview Najaar 2015

Deze ‘pen’ bevat een vloeibare highlighter zilverachtig/roze textuur (niet mijn woorden) die moet zorgen voor een stralende teint en een gezonde snoet door een zijdezachte glow. Deze draaipen bevat een kwastje zodat je je jukbeenderen lekker kan laten shinen.

♥It Pieces by CATRICE – Glossy Lip Glow €3,99

Catrice It Pieces 2015 5 - Catrice 'It Pieces' Limited Edition Preview Najaar 2015

Dit product is er eentje waar ik persoonlijk nú al mijn twijfels bij heb. Het is namelijk een individuele kleurtextuur lipgloss. Hij past zich aan aan de PH-waarde van je huid en verandert dus bij iedereen. Vaak zijn dit soort producten grappig maar absoluut niet succesvol. We zullen zien!

♥It Pieces by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer €2,99

Catrice It Pieces 2015 - Catrice 'It Pieces' Limited Edition Preview Najaar 2015

Vaak spreekt de nagellak van Catrice mij het meeste aan en ook van deze kleuren kan ik enthousiast worden. Dergelijke tinten, zachte nude kleuren én donkere rode/paarse versies draag ik graag in de herfst. De kleuren: No Coffee Without Toffee, Love Air in Bel Air, It’s a Very Berry Bash & For Some it’s Plum.

Ik verwacht mooie dingen van deze nieuwe collectie van Catrice! Mooie hersttinten zitten er in deze Limited Edition. Maar wanneer het uitgebracht zal worden is het absoluut nog zomer dus wellicht hadden ze hem beter kunnen verplaatsen naar september/oktober, in juli zit ik namelijk nog in mijn bikini te bakken. Vooralsnog ben ik zeker enthousiast en zal ik de aanvulling in het Catrice-schap in de gaten houden.

De Catrice It Pieces Limited Edition Collectie Najaar 2015 is verkrijgbaar in de zomer, vanaf de derde week juli tot en met eind augustus.

Liefs,

Elise Joanne