DSC 5597 - Nails of the Day: Artdeco Spring/Summer 2016 - #840 Heavenward

Soms krijg je maar een enkel product of kleur binnen van een bepaalde categorie of lijn als blogger. Dat is geen probleem wanneer ze zo mooi zijn als het lakje van vandaag, een ware zomerse schoonheid die toch echt even een plekje verdiende in een artikel. Het gaat om de heldere Artdeco Fashion Colours Spring/Summer by Talbot Runhof in de kleur #840 Heavenwards.

DSC 5596 - Nails of the Day: Artdeco Spring/Summer 2016 - #840 Heavenward

Ik kan er niks anders van maken; ik word zó vrolijk van deze kleur! Is hij lichtblauw, helderblauw, aqua, turquoise? Een mengeling daarvan, laten wij het daarop houden in ieder geval. Een heldere tint, heerlijk vrolijk en zó goed passend bij een zonnetje, cocktail en het strand. Staat ook leuk op je teennagels denk ik! Artdeco heeft in samenwerking met Talbot Runhof weer een collectie gemaakt, na succes van de vorige uit 2013. Heel de collectie schreeuwt zomer en ik kan niet wachten tot het Nederlandse weer wat minder Nederlands zal worden en die zon eens volop zal gaan schijnen. Artdeco is een relatief betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar merk met kwalitatief sterke producten. De nagellak is een goed voorbeeld daarvan, zelden ben ik teleurgesteld in de kwaliteit. De dekking is vaak namelijk erg goed te noemen en de kleuren vrij gevarieerd. Tel daar een prettig werken kwastje bij op en een prijsje van onder de tien euro en je hebt mij.

DSC 5601 - Nails of the Day: Artdeco Spring/Summer 2016 - #840 Heavenward

DSC 5619 - Nails of the Day: Artdeco Spring/Summer 2016 - #840 Heavenward

Deze kleur dekt super goed met twee dunne laagjes, de substantie is namelijk wat dikker dus je hoeft weinig moeite te doen. Ondanks de substantie lakt hij prettig en droogt hij vrij snel! Altijd een pluspunt, ik ben Koos Geduldloos. Een mooi glans en verder weinig poespas, precies zoals ik mijn nagellak het liefste zie. Ik ben meer van de donkere tinten, ik heb weinig vrolijke exemplaren op mijn nagels, maar deze laat mij daar zeker anders over denken. Een aanrader, absoluut!

Er zijn nog 3 andere kleuren verkrijgbaar in deze collectie, een intense paarse, zwoele oranje/rode en een zilveren met parelmoer finish. Zelf spreken de paarse en de oranje/rode mij enorm aan! Binnenkort neem ik een lippenstift uit deze collectie mee in een nieuwe ‘Lipstick & Lipgloss’ review met andere versies. Ziet er veelbelovend uit!

De Artdeco Fashion Colours Spring/Summer 2016 liggen al enige tijd in de winkels en is verkrijgbaar bij de Douglas. Deze versie, de #840 Heavenward behoort tot die collectie en kost €8,50.

Liefs,

Elise Joanne

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.