DSC 5619 - And She's Back! Urban Decay komt terug naar Nederland!

HOERA! Urban Decay komt terug naar Nederland. Het is ein-de-lijk zover! Sinds Sephora ons heeft verlaten wenste ons hartje weer een veilig terugkeer naar ons Kikkerlandje, maar helaas mocht het er eerder nog niet van komen. Gisteravond kreeg ik meer informatie over deze blijde hereniging te horen en dat deel ik kort met jullie vandaag!

Urban Decay - And She's Back! Urban Decay komt terug naar Nederland!

Waar gisteren werd gedacht dat de Ici Paris Urban Decay al verkocht in de webshop, is dat dus NIET waar. Vanaf volgende week maandag, 26 mei 2015, zal de webshop van Ici Paris dit geweldige merk over de digitale toonbank laten rollen. Nog even geduld dus!

Vrijwel alle producten zullen online worden verkocht uit een winkelketen die wij al jaren kennen, dat is prettig. De prijzen liggen rond wat we gewend zijn van de Sephora. Daar is niks in veranderd gelukkig.

De tastbare collectie zal vanaf eind juni in de Kalverstraat in Amsterdam liggen. Voor de Belgen heb ik ook goed nieuws want vanaf eind dit jaar zal er ook in Brussel een Urban Decay schap bij komen!

Het zal dus beginnen bij één filiaal maar het is natuurlijk al énorm fijn dat het ook op een fatsoenlijke manier online te verkrijgen is. Ik bestel vaker bij de Ici Paris en dit gaat erg prettig. De Ici Pairs XL aan de Kalverstraat zal dus een nieuwe counter krijgen met vrijwel alle producten van Urban Decay. Op het oog miste ik alleen de ‘Vice’ paletten.

Ik ben een héél gelukkig meisje want in mijn goodiebag van gisteravond zag het enige NAKED palette wat ik nog niet had, de NAKED 1. Mijn collectie is compleet!

Wat zou ik zelf nog willen aanschaffen? De NAKED Flushes, de Good Karma Optical Blurring Brush en alle 24/7 Glide-On Eye Pencil (ik heb er nu eentje om te proberen!).

Wat staat er op jullie verlanglijstje?

Liefs,

Elise Joanne